Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

Axis Communications are un nou director regional

A.M.
Companii /

Magnus Zederfeldt

Magnus Zederfeldt

Magnus Zederfeldt a devenit noul director regional pentru Europa de Est în cadrul Axis Communications, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Începând cu luna septembrie, Zederfeldt o va înlocui pe Anna Forsberg, care deţine în prezent funcţia de vicepreşedinte pe vânzări pentru regiunea EMEA, va răspunde de dezvoltarea afacerilor şi consolidarea relaţiilor cu partenerii Axis din această regiune a Europei de Est şi în acelaşi timp va rămâne responsabil pentru dezvoltarea afacerilor companiei în domeniul sistemelor audio de reţea.

Magnus Zederfeldt a declarat: "Piaţa este în continuă schimbare, iar soluţiile devin tot mai inteligente, dar în acelaşi timp tot mai complexe. Rolul nostru este de a ajuta clienţii să înţeleagă posibilităţile oferite de cele mai noi tehnologii din domeniul supravegherii video de reţea şi a soluţiilor audio, astfel încât să poată utiliza aceste inovaţii în cel mai eficient mod posibil. Pentru a face acest lucru, trebuie să ne extindem constant ecosistemul de parteneri, să consolidăm relaţiile cu partenerii noştri de tehnologie şi să creăm soluţiile de care au nevoie clienţii noştri. De aceea, de mai mulţi ani, nu numai că am îmbunătăţit produsele noastre, dar, mai ales, dezvoltăm soluţii complete în domeniul analizei video, sistemelor audio de reţea şi control al accesului".

Zederfeldt este angajat al Axis Communications, liderul mondial pe piaţa sistemelor video de reţea. În ultimii cinci ani a fost director regional responsabil pentru regiunea Asia de Sud şi Pacific. În perioada 2010-2014, Magnus Zederfeldt a fost responsabil pentru programul de parteneri Axis, inclusiv gestionarea relaţiilor cu partenerii globali ai companiei. Anterior, el a fost responsabil şi de organizarea vânzărilor în ţările nordice. Magnus Zederfeldt are peste 20 de ani de experienţă în managementul vânzărilor şi al marketingului.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Business Card
BTPay
Gala 'Women in Economy 2020'
Benihana
Hotel Marshal Garden

ENGLISH SECTION

more articles

Anvergura
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS