Banca Română de Credite şi Investiţii lansează serviciul Plăţi Instant

F.D.
Bănci-Asigurări / 17 iunie

Banca Română de Credite şi Investiţii lansează serviciul Plăţi Instant

Începând cu 17 iunie, Banca Română de Credite şi Investiţii (BRCI) îşi extinde portofoliul de servicii de plăti cu serviciul Plăţi Instant, dezvoltat de TRANSFOND. Acest serviciu permite transferul interbancar al sumelor de până la 50.000 lei în mai puţin de 10 secunde, în orice moment al zilei, pe tot parcursul anului (24/7/365), conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

În acest moment, comunitatea băncilor care au în portofoliul de servicii Plăţile Instant are în componenţă: Banca Transilvania, CEC Bank, Libra Internet Bank, Banca Comercială Română, Vista Bank, Patria Bank, Raiffeisen Bank, BRD Groupe Societe Generale, Intesa Sanpaolo Bank, ING Bank N.V., Alpha Bank România, Salt Bank.

"Aderarea Băncii Române de Credite şi Investiţii la serviciul Plăţi Instant, în parteneriat cu TRANSFOND - o instituţie ce joacă un rol crucial în digitalizarea serviciilor financiare din România - reflectă angajamentul nostru de a furniza servicii de înaltă calitate şi de a moderniza produsele băncii. Prin aplicaţiile BRCI iBanking şi BRCI Mobile, clienţii noştri pot acum efectua şi primi plăţi interbancare de până la 50.000 lei, în orice moment al zilei, pe tot parcursul anului (24/7/365). În plus, pentru a extinde gama noastră de servicii digitale şi a preveni fraudele şi erorile de plată, am lansat Serviciul Afişare Nume Beneficiar (SANB) începând cu martie 2024. Acest serviciu le permite clienţilor noştri să verifice detaliile numelui beneficiarului şi să identifice eventualele discrepanţe faţă de informaţiile pe care le deţin." - a declarat George Mihai, Director General al Băncii Române de Credite şi Investiţii.

"Prin specificul serviciilor oferite în cadrul Casei de Compensare a plăţilor interbancare de retail, TRANSFOND contribuie la creşterea numărului tranzacţiilor electronice şi diminuarea tranzacţiilor cu numerar în economie. În ceea ce priveşte atingerea de performanţe, serviciul Plăţi Instant a înregistrat, în primele 5 luni ale acestui an, o creştere de peste 2,5 ori din punct de vedere al volumelor tranzacţiilor, faţă de perioada similară a anului trecut, ceea ce demonstrează atât utilitatea serviciului pentru consumatorii finali, uşurinţa în utilizare, cât şi evoluţia pieţei locale de servicii de plăţi care urmează modelul tendinţelor pentru plăţile de retail înregistrate la nivel european şi global. Serviciul acoperă aproximativ 80% din totalul pieţei bancare româneşti, procent măsurat din punct de vedere al activelor. Salutăm alăturarea BRCI la grupul băncilor care oferă Plăţi Instant şi SANB în beneficiul consumatorilor, comercianţilor şi instituţiilor de plată." - a declarat Sabin Carantină, Director General al TRANSFOND.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Iul. 2024
Euro (EUR)Euro4.9681
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5404
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1141
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9215
Gram de aur (XAU)Gram de aur361.0678

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
letapebytourdefrance.com
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb