Banca Românească, acreditată pentru accesarea produselor bancare la distanţă cu identificare video

G.D.
Bănci-Asigurări / 31 august 2022

Banca Românească, acreditată pentru accesarea produselor bancare la distanţă cu identificare video

Banca Românească (BROM) a obţinut acreditarea Autorităţii pentru Digitalizarea României pentru accesarea produselor bancare la distanţă cu identificare video, asigurând astfel o experienţă digitală completă şi sigură pentru clienţii băncii, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, BROM a dezvoltat şi pune la dispoziţia persoanelor fizice platforma www.e-bancamea.ro care poate înrola clienţi noi 100% online, de pe un telefon mobil, tabletă, laptop sau desktop, confirmând astfel angajamentul pentru digitalizare şi oferirea de produse şi servicii bancare moderne, la cele mai înalte standarde.

Prin intermediul acestei platforme digitale, banca oferă acces facil, rapid şi sigur la un pachet complex de produse si servicii: cont curent în lei, card de debit premium (Mastercard Gold), serviciul SMS Alert şi Internet Banking, reunite sub denumirea Pachet eSential.

Platforma face posibilă înrolarea 100% online în numai 10 minute, după parcurgerea a patru paşi:

1. IDENTIFICARE - BROM colectează un prim set de date de la viitorul client în vederea începerii procesului de înrolare.

2. DESPRE TINE - Banca solicită elementele de identificare ale clientului.

3. APEL VIDEO - BROM validează informaţiile furnizate de client prin intermediul unui apel video.

4. SEMNARE - Viitorul client BROM semnează electronic documentele asociate pachetului eSential.

La finalul procesului, clientul intră în posesia contractului semnat digital, a credenţialelor de acces la soluţia de Internet Banking, iar, ulterior, primeşte prin poştă cardul de debit premium, MasterCard Gold, subliniază sursa citată.

Utilizatorii care accesează platforma www.e-bancamea.ro şi aplică pentru pachetul eSential beneficiază de comisioane zeropentru serviciile incluse în pachet - deschiderea şi administrarea lunară a contului curent în lei, administrarea cardului de debit, retragerea de numerar de la orice bancomat, administrarea serviciului Internet Banking şi activarea serviciului SMS Alert. În plus, după înrolarea online şi obţinerea Pachetului eSential, clientul poate beneficia şi de alte avantaje la produsele şi serviciile Băncii Româneşti precum reduceri de dobândă pentru creditele de consum şi cele ipotecare şi comision de administrare zero pentru conturile curente în valută asociate Pachetului eSential.

Banca Românească oferă clienţilor săi, persoane fizice şi juridice, o gamă largă de produse şi servicii de calitate adaptate nevoilor fiecăruia. Cu o reţea teritorială de aproape 85 de sucursale şi agenţii, Banca Românească se poziţionează în prezent - prin soluţiile diversificate pe care le propune nevoilor financiare ale persoanelor fizice şi juridice - ca instituţie financiar-bancară de top din punctul de vedere al accesibilităţii şi competitivităţii, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa “Securitatea cibernetică”
Avocat Ianul Alexandra
cautavocat.ro
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

03 Feb. 2023
Euro (EUR)Euro4.9005
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4823
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9076
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4945
Gram de aur (XAU)Gram de aur275.3749

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro