Revista BURSA Construcţiilor

Banca Transilvania a început aprobarea creditelor în programul IMM INVEST 2021

S.B.
Bănci-Asigurări / 18 mai

Banca Transilvania a început aprobarea creditelor în programul IMM INVEST 2021

Banca Transilvania a început aprobarea creditelor în cadrul programului IMM INVEST 2021, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Peste 5.000 de firme au ales BT ca bancă parteneră până acum, în acest an. Grupul Financiar BT este pregătit să preia inclusiv solicitări pe celelalte componente ale programului, AGRO IMM INVEST, IMM Factoring şi IMM Leasing.

În 2021, prin modificările aduse programului, au fost extinse categoriile de beneficiari eligibili, aşa încât profesiile liberale, PFA-urile, întreprinderile familiale şi cei care au activităţi agricole pot aplica pentru finanţare.

"Prelungirea programului este mai mult decât binevenită. Avem încredere, având în vedere succesul de care s-a bucurat anul trecut. La BT, continuăm să ne implicăm semnificativ pentru facilitarea accesului la finanţare şi recomandăm clienţilor IMM INVEST. Orice este important pentru businessul românesc, este important pentru noi. Din ce vedem, fermierii arată interes semnificativ pentru AGRO IMM INVEST şi ne aşteptăm ca acest program să crească. Ne organizăm cât mai bine să finalizăm solicitările clienţilor până în 30 iunie", afirmă Tiberiu Moisă, Director General Adjunct MidCorporate & IMM, Banca Transilvania.

Programul IMM Invest facilitează accesul la finanţare al afacerilor mici şi mijlocii afectate de pandemie. Statul garantează până la 90% din valoarea creditului, iar perioada de acordare a garanţiei este de până la 72 de luni. Beneficiarii pot cumula finanţări garantate de stat în limita plafonului de 10 milioane de lei, din care maxim 5 milioane de lei pentru capital de lucru.

Mai multe detalii pentru antreprenorii care aleg BT ca bancă parteneră sunt cuprinse în broşura BT IMM INVEST şi pe site-ul băncii.

IMM INVEST şi BT au adus anul trecut în economie aproape 4,5 miliarde de lei.

În 2020, prin programul IMM INVEST şi Banca Transilvania au fost acordate peste 10.000 de credite, care au adus în economie aproape 4,5 miliarde de lei şi prin care sunt susţinute aproximativ 100.000 de locuri de muncă.

IMM INVEST înseamnă pentru bancă inclusiv aproape 3.000 de clienţi noi, o treime din companiile creditate fiind la prima finanţare din partea Băncii Transilvania.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
BTPay
Allview
Stiri Locale
AAGES

Curs valutar BNR

18 Iun. 2021
Euro (EUR)Euro4.9250
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1340
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4992
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7441
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.2808

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Boromir
CCIB - Emitere de certificate forta majora
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
CCIB - Focus Bucuresti - iunie 2021
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro