Banca Transilvania face parte din programul de granturi pentru susţinerea firmelor

G.U.
Bănci-Asigurări / 24 septembrie 2020

Banca Transilvania face parte din programul de granturi pentru susţinerea firmelor

Banca Transilvania (BT) se va implica în distribuirea granturilor din fonduri europene pentru susţinerea antreprenorilor, prin programul iniţiat de Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri (MEEMA), conform Agerpres.

"Este un program de un miliard de euro care a generat, deja, interes foarte mare în rândul antreprenorilor. Pentru că este important pentru firme să aibă acces la granturi, atunci acestea devin implicit prioritatea noastră la BT. Ne mobilizăm şi suntem pregătiţi. Trebuie să ne susţinem unii pe alţii", declară Tiberiu Moisă, director general adjunct MidCorporate & IMM, Banca Transilvania.

Programul de acordare a granturilor este destinat susţinerii firmelor şi economiei. Astfel, antreprenorii cu afaceri afectate de contextul generat de pandemie pot beneficia de finanţări între 2.000 şi 200.000 de euro prin Programul Operaţional Competitivitate (POC) 2014 - 2020.

"Programul are trei scheme de finanţare: microgranturi, granturi pentru capital de lucru pentru IMM-uri şi granturi pentru investiţii pentru IMM-uri. Pentru firmele care aleg a treia variantă de finanţare, de până la 200.000 de euro pentru investiţii, Banca Transilvania este pregătită inclusiv pentru acordarea de credite-punte, replicând astfel experienţa pozitivă dintr-un alt program din care a făcut parte, Start-Up Nation", se menţionează într-un comunicat de presă al BT.

Potrivit sursei citate, microîntreprinderile, firmele mici şi mijlocii, dar şi PFA-urile se pot înscrie online în program.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay

Curs valutar BNR

21 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0148
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5251
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5099
Gram de aur (XAU)Gram de aur241.5144

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

The Diplomat-Bucharest Awards Gala 2021
Video
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro