Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

Banca Transilvania lansează NEOcont, platformă prin care persoanele fizice pot deschide online un cont curent

C.B.
Bănci-Asigurări /

Banca Transilvania lansează NEOcont, platformă prin care persoanele fizice pot deschide online un cont curent

Banca Transilvania lansează NEOcont, una dintre facilităţile noii platforme digitale a băncii, prin care o persoană îşi poate deschide de la distanţă un cont curent BT în lei şi poate alege să primească acasă, prin curier, un card de debit, potrivit unui comunicat remis marţi AGERPRES.

De asemenea, aplicaţia BT Pay poate fi descărcată gratuit pe telefon, pentru înrolarea în aplicaţie a cardului. Odată înrolat, în aplicaţie apare cardul în format digital, iar clientul poate face cumpărături plătind cu telefonul, poate verifica banii din cont şi

plăţile.

Pentru deschiderea şi administrarea contului, respectiv pentru emiterea cardurilor care pot fi comandate prin NEOcont, banca nu percepe niciun comision.

Potrivit băncii, NEOcont înseamnă cont bancar care poate fi folosit imediat, card de debit primit acasă, posibilitatea plăţii cu cardul, inclusiv facturi, taxe şi impozite sau cu telefonul, informaţii despre banii din cont şi tranzacţii, respectiv posibilitatea de a trimite sau solicita bani.

"NEOcont este lansat acum pentru ca banca a devansat calendarul proiectelor pentru perioada următoare, aşa încât să

ajute persoanele care au nevoie de un cont bancar, fără a mai face un drum la BT", se menţionează în comunicat.

Banca Transilvania a obţinut un profit net de 1,621 miliarde de lei anul trecut, în creştere cu 32,93% comparativ cu 2018, potrivit rezultatelor financiare preliminare.

Grupul Financiar Banca Transilvania a raportat, anul trecut, un profit net consolidat de 1,848 miliarde de lei, în creştere cu 46,59% faţă de 2018.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie