Banca Transilvania lansează Practic BT Verde

G.B
Bănci-Asigurări / 13 octombrie 2021

Banca Transilvania lansează Practic BT Verde

Banca Transilvania lanează Practic BT Verde, cel mai ieftin credit de nevoi personale din oferta băncii. Până la finalul anului, dobânda este fixă, cu până la trei puncte procentuale mai mică faţă de oferta standard BT la creditul de nevoi personale: 7,5%/ an pentru creditul cu asigurare şi 8%/ an pentru creditul fără asigurare de viaţă şi şomaj, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, BT Verde este destinat achiziţionării de aparatură, electrocasnice, soluţii de mobilitate urbană, echipamente sau materiale prietenoase cu mediul. De asemenea, poate fi folosit ca avans la credite pentru cumpărarea de maşini full electrice noi. Campania se adresează clienţilor persoane fizice care prezintă o factură proforma, factură fiscală sau ofertă comercială pentru produse eco-friendly. Creditul poate fi solicitat online sau în reţeaua BT.

Beneficii pentru clienţi prin Practic BT Verde:

-Poate fi împrumutată o sumă între 5.000 şi 100.000 de lei.

-Este acceptată o gamă generoasă de venituri: salarii, pensii, diurne, chirii, dividende, activităţi independente, drepturi de proprietate intelectuală etc.;

-Perioada de creditare este de până la 5 ani, cu/fără asigurare de viaţă şi şomaj.

Soluţiile verzi de la Banca Transilvania

Un alt pas făcut în acest an de Banca Transilvania privind soluţiile verzi a fost lansarea, în iulie, a primului card eco-friendly din România, cardul de debit BT Visa Classic. Transformarea acestui portofoliu în unul prietenos cu mediul înseamnă reducerea amprentei de carbon cu aproape 40%. Banca şi-a propus ca până în 2022 toate cardurile nou emise să fie eco-friendly.

Clienţii BT pot accesa, de asemenea, Creditul Imobiliar-Ipotecar Verde, pentru achiziţionarea de imobile cu eficienţă energetică. Pentru împrumuturile luate până la finalul anului, noul produs vine cu o dobândă variabilă începând cu 3,68% pentru creditele noi şi refinanţări.

Banca Transilvania oferă o serie alternative de green payments, prin care contribuie atât la incluziunea financiară, cât şi la scăderea amprentei de carbon. Cele mai multe sunt în aplicaţiile BT Pay, NeoBT şi BT Visual Help, şi anume: accesul la cardurile digitale înainte de a fi primite fizic, solicitarea unui card de cumpărături STAR full online (prin BT Pay) şi disponibil direct în format digital; deschidere de cont curent online şi emitere de card online (NeoBT), cu semnatură digitală; obţinerea extraselor de cont în format electronic; primirea prin SMS a PIN-urilor/codurilor de activare a cardurilor etc.

O altă componentă green prin care Banca Transilvania doreşte să încurajeze un stil de viaţă sănătos este funcţionalitatea Premii în mişcare din BT Pay. Prin conectarea aplicaţiei la conturile Google Fit, Apple Health şi Fitbit, utilizatorii au acces la premii şi beneficii în funcţie de activitatea lor fizică şi de numărul de paşi făcuţi, se arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
csalb.ro
BTPay
Electromagnetica

Curs valutar BNR

04 Iul. 2022
Euro (EUR)Euro4.9448
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7348
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9342
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7408
Gram de aur (XAU)Gram de aur274.8111

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro