Bank to Basics - Îţi dăm PIN-ul spre o carieră în banking!

Ziarul BURSA #Comunicate de presă /

Bank to Basics - Îţi dăm PIN-ul spre o carieră în banking!

Asociaţia Studenţilor Economişti din România - ASER lansează cea de a doua ediţie a proiectului Bank to Basics care îşi propune să aducă domeniul bancar în faţa studenţilor economişti şi să îi ajute să pună în practică cunoştinţele teoretice dobândite în facultăţile de profil. Finalitatea proiectului constă în faptul că participanţii ce se vor remarca pe durata proiectului vor primi stagii de practică la BRD.

Prima etapă din cadrul proiectului este Conferinţa Bank to Basics, cu tema "Banking 360°", care va avea loc pe data de 13 noiembrie 2014 în Academia de Studii Economice din Bucureşti, începând cu orele 15:00. La aceasta vor participa profesionişti din domeniul bancar precum domnul Lucian Croitoru, consilier al guvernatorului BNR, doamna Adela Jansen, director executiv Resurse Umane BRD, doamna Ionela Costică, decan al Facultăţii de Finanţe, Asigurări, Bănci şi Burse de Valori, doamna Gabriela Folcuţ, Preşedinte Comisia de Comunicare Asociaţia Română a Băncilor, iar moderatorul va fi domnul Razvan Enache, redactor Wall Street. Scopul acestei conferinţe este de a aduce în faţa studenţilor profesionişti de top din domeniul bancar care le vor vorbi atât despre tendinţele acestuia, despre resurse şi instrumente utilizate, cât şi despre specializări şi nişe ale domeniului, despre provocări şi reuşite şi vor răspunde eventualelor întrebări adresate de către participant.

În perioada 18-25 noiembrie se va desfăşura a doua etapă a proiectului, Get in Banking, o etapă de învăţare practică. În cadrul acesteia se vor organiza workshopuri şi traininguri pentru înţelegerea operaţiunilor bancare şi pentru aprofundarea cunoştinţelor despre banking. De asemenea în această etapă se vor organiza şi vizite în cadrul marilor companii cu profil financiar-bancar precum: BRD Groupe Societe Generale, X-Trade Brokers şi Asociaţia Română a Băncilor.

În cadrul Get in Banking studenţii vor aplica noţiunile învăţate şi vor interacţiona în mod direct cu modul de funcţionare al domeniului bancar. La finalul etapei se vor acorda stagii de practică la BRD pentru acei studenţi care se vor remarca pe parcusul întregii activităţi.

Înscrie-te pe www.banktobasics.aser.ro până la 13 noiembrie!

Mai multe informaţii pe www.banktobasics.aser.ro şi www.facebook.com/ASERomania.

Despre Asociaţia Studenţilor Economişti din România (ASER)

Asociaţia Studenţilor Economişti din România este un ONG înfiinţat acum 16 ani, care doreşte să dea posibilitatea studenţilor de a se exprima, de a se dezvolta, de a se informa mai mult. Investim în educaţie, în creativitate, în studenţii care vor mai mult de la facultate, care sunt într-o continuă căutare de inovaţie, în viitorii oameni de succes.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Hidroelectrica

Curs valutar BNR

15 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0172
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5274
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4853
Gram de aur (XAU)Gram de aur239.4568

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Video
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro