BASF lansează propria platformă virtuală pentru Fakuma 2020

J.P.
Miscellanea / 06 octombrie 2020

BASF lansează propria platformă virtuală pentru Fakuma 2020

Fakuma va avea loc online anul acesta. Având în vedere situaţia actuală, BASF oferă o alternativă clienţilor şi celor interesaţi: o platformă virtuală dedicată, care va fi accesibilă online în perioada 13-20 octombrie. Aceasta va oferi peste 20 de standuri tematice pentru imprimare 3D, tehnologii de procesare, electromobilitate şi multe altele, conform unui comunicat trimis redacţiei.

Jurgen Becky, şeful unităţii de business Performance Materials din Europa:"Vrem să le oferim clienţilor noştri, pe care, desigur, am fi fost foarte bucuroşi să îi întâmpinăm personal la expoziţia comercială, ocazia de a interacţiona cu experţii BASF".

Vizitatorii târgului virtual vor avea parte de un program variat. Vor fi 15 prezentări cu subiecte interesante şi de actualitate din industria materialelor plastice. Digitalizarea, sustenabilitatea şi mobilitatea electrică sunt unele dintre temele de discuţie aflate pe agendă.

Prezentările vor avea loc în perioada 13-15 octombrie şi 19-20 octombrie. Ulterior, experţii BASF vor fi disponibili pentru a discuta live, pe chat, cu vizitatorii. În plus, peste 20 de standuri tematice, de la aplicaţii casnice şi scenarii de înlocuire a metalului, până la noua camera Schwalbe Aerothan, fabricată din TPU, aşteaptă să fie descoperite. Chat-urile live cu experţii BASF vor fi, de asemenea, oferite la stand. Eşantioane de produse din noul Ultramid F Balance, un material transparent, flexibil şi care conţine biomasă, pot fi, de asemenea, comandate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay

Curs valutar BNR

25 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8744
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0105
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5228
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4892
Gram de aur (XAU)Gram de aur240.0052

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

The Diplomat-Bucharest Awards Gala 2021
Video
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro