BCR-InnovX anunţă companiile care au intrat în programul de incubare dedicat grupei Start-ups din Bucureşti

M.A.
Bănci-Asigurări / 09 aprilie 2020

BCR-InnovX anunţă companiile care au intrat în programul de incubare dedicat grupei Start-ups din Bucureşti

BCR-InnovX, programul de accelerare a afacerilor din tehnologie, anunţă companiile care au intrat în programul de incubare dedicat grupei Start-ups, cu cifra de afaceri între 100.000 şi un milion de euro, din Bucureşti, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, juriul a selectat 13 start-up-uri careparticipă în programul de incubare ce se derulează în perioada 30 martie-10 aprilie. Cele mai bune start-up-uri vor intra ulterior în faza de accelerare.

Cele 13 firme care au intrat în program sunt:

Energy Mall: dezvoltă un canal digital pentru comercializarea contractelor de electricitate şi gaze naturale, destinat consumatorilor

NUTRICARE.LIFE: dezvoltă prima aplicaţie gratuită de prevenţie prin intermediul unei platforme digitale pentru analiză nutriţională.

SPACE HUB: se ocupă cu asamblarea de nanosateliţi şi trimiterea acestora pe orbita Pământului

Finqware: dezvoltă infrastructură tehnologică şi produse menite să susţină Open Banking

Ingenios: activează în dezvoltarea de soluţii pentru servere complexe, în special proiecte guvernamentale

Cyscale: construieşte o platformă de design pentru domenii cloud

Life as a gift: o aplicaţie de mapare a evenimentelor şi preferinţelor celor dragi

MAASTER:implementarea unui model de planificare a traseelor de transport urban, pentru reducerea traficul şi a poluării

MEETAIBA: automatizează endtoend analiza de afaceri IT prin intermediul a 7 module

Enersec: o platformă colaborativă inovatoare cu ajutorul ML şi blockchain, pentru a proteja sistemele IoT

ORAROO: o platformă în cloud prin care IMM-urile îşi pot digitaliza procesele ce ţin de angajaţi

MountDevel:servicii pentru siguranţai angajaţilor din companiile biotech şi pharma, prin IA şi recunoaştere facială

Vendax: o platformă HR ce automatizează procesul de recrutare a companiilor

Ionuţ Stanimir, Director de Marketing BCR, a declarat: "În contextual actual, mai mult decât oricând, este important să susţinem antreprenorii din tehnologie, ei fiind cei care ne pot oferi soluţii inovatoare atât pentru prezent, cât mai ales pentru lumea de după Covid-19. Programul BCR-InnovX îşi continuă demersurile prin care sprijină start-up-urile din tehnologie şi chiar se extinde, alocând resurse suplimentare pentru companiile ce oferă soluţii pentru Covid-19".

În contextul Covid-19, BCR-InnovX a adăugat încă 10 locuri în programul de incubare din Bucureşti pentru start-up-urile care oferă soluţii inovatoare în tehnologie pentru provocările actuale din sănătate, economie şi activităţi sociale. Termenul iniţial de înscriere, 29 martie, a fost extins, astfel că start-up-urile se pot înscrie până la 30 aprilie pentru programul dedicat soluţiilor pentru Covid-19.

"Programul BCR-InnovX vine cu soluţii pentru companiile din domeniul tehnologiei, oferind o metodologie testată şi bine pusă la punct de dezvoltare a afacerii, atât înainte, cât şi după lansare. De asemenea, firmele beneficiază de expunere internaţională, prin stabilirea unor obiective globale încă din faza de proiect, dar şi de acces la resurse tehnice şi tehnologice oferite de partenerii programului, precum şi informaţii-cheie inovatoare", spune Daniel Dumitrescu, CEO InnovX.

Membrii comitetului de selecţie pentru grupa Startups a fost format din: Nicu Iancu (expert în securitate), Bogdan Stefan (expert în Inovaţie şi Tehnologie Asseco SEE Romania), Daniel Ilie (Fost Comandant în Forţele Speciale, Mircea Moraru (Senior Associate CMS), Bogdan Hristescu (Director Regional Euronet), Silviu Florea (dezvoltator soluţii fintech), Adela Ioniţă(Business Owner Tu în Centru), Daniel Dumitrescu (CEO InnovX),Ana-Maria Creţu (Manager Programe Start-up-uri BCR), Petr Jirat (Director Risc Retail BCR), Ciprian Păltineanu (investitor CEE) şi Diana Dumitrescu (Manager InnovX).

Programul de incubare de două săptămâni al BCR- InnovX include: 1. Workshop de leadership, 2. Workshop investiţii, 3.Workshop de branding, 4. Realizarea unui business plan, 5. Program de mentorat de la antreprenori Alumni InnovX şi de la echipa de management BCR.

Acceleratorul este un proiect realizat în parteneriat cu UiPath, Microsoft, Startup Grind in partnershipwith Google for Startups, Mindspace şi European Center for Services Investments andFinancing (ECSIF). BCR acoperă costurile pentru toate bursele alocate antreprenorilor din acest proiect, cursurile şi costurile logistice.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay

Curs valutar BNR

22 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8740
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0034
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5255
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4696
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.5807

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

The Diplomat-Bucharest Awards Gala 2021
Video
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro