BCR intră în parteneriat cu platforma Regnet

D.T.
Bănci-Asigurări / 24 aprilie

BCR intră în parteneriat cu platforma Regnet

Banca Comercială Română anunţă o nouă extindere a beneficiilor pentru antreprenori din ecosistemul digital George, printr-un parteneriat cu platforma Regnet, companie din România specializată în servicii 100% online de înfiinţare a societăţilor comerciale şi a persoanelor fizice autorizate, informează un comunicat remis redacţiei.

Potrivit comunicatului, practic, orice utilizator al platformei digitale George îşi poate înfiinţa sau modifica statutul şi informaţiile despre firma sau PFA, 100% online, direct prin aplicaţie, fără să mai fie nevoie de vreo deplasare la Registrul Comerţului. Antreprenorii pot astfel să-şi înregistreze orice operaţiune necesară, de la actualizare date identificare, prelungire sediu social, până la schimbarea sediului social, cesiune, adăugare CAEN şi alte servicii.

Noua funcţionalitate este deja disponibilă pe platforma de digital banking a BCR, în magazinul George. Clienţii BCR au la dispoziţie un flux mai simplu, prin care aleg direct din magazin, soluţia cea mai rapidă pentru compania lor şi beneficiază, în plus, de un discount de până la 20% din tariful aferent serviciului, arată sursa.

"Rămânem consecvenţi eforturilor noastre de a simplifica şi eficientiza activitatea antreprenorilor prin ecosistemul George, nu doar de a oferi servicii financiare de bază. Le mulţumim partenerilor noştri de la Regnet pentru că ni s-au alăturat acestui demers şi pentru ceea ce au reuşit să facă în digitalizarea relaţiei dintre firme şi autorităţile statului. Pe lângă produsele bancare, platforma George oferă acum antreprenorilor servicii conexe absolut necesare, cum ar fi abonamente medicale pentru angajaţi, tichete de masă, semnătură digitală calificată, soluţii de plată mobilă, de administrare a documentelor şi facturare şi multe altele", a declarat Mihai Sandu, Şef Departament Vânzări Digitale şi Parteneri, BCR.

"Obiectivul nostru este să ajutăm cât mai mulţi utilizatori care au nevoie să înregistreze operaţiuni la Registrul Comerţului şi care vor să scape de drumuri, cozi, timp pierdut şi de birocraţie. Pentru noi, parteneriatul cu BCR este important întrucât contribuie la viziunea noastră de a optimiza şi simplifica procesele de înfiinţare sau modificare a unei firme ori PFA", adaugă Cristian Bărcan, CEO Regnet.

De la lansarea din urmă cu mai bine de patru ani, BCR a introdus peste 270 de funcţionalităţi pe platforma digitală George, atât pentru persoane fizice, cât şi pentru persoane juridice. Antreprenorii pot găsi în George, pe lângă produsele financiare de bază, o paletă diversificată de servicii de suport pentru afacerea lor, precizează comunicatul.

Apanova
BTPay
Electromagnetica
hidroelectrica.ro
asbis.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

22 Sep. 2023
Euro (EUR)Euro4.9675
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6709
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1538
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7134
Gram de aur (XAU)Gram de aur289.1272

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
ahkawards.ro
roenergy.eu
cnipmmr.eu
gotech.world
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb