BCR lansează deschiderea 100% online a contului George

V.G.
Bănci-Asigurări / 3 octombrie

BCR lansează deschiderea 100% online a contului George

Banca Comercială Română este prima bancă din România care oferă copiilor şi adolescenţilor posibilitatea de a deschide 100% online un cont bancar, alături de părinţi. Procesul de deschidere este disponibil pe platforma de digital banking George şi se parcurge gratuit şi rapid, în aproximativ 10 minute, cu semnătură digitală şi card digital activat imediat.

Prin George se pot deschide online două tipuri de conturi destinate copiilor şi adolescenţilor:

George Kids, contul pentru copiii sub 14 ani, unde oricare dintre părinţi are posibilitatea să obţină un cont nou pentru copil şi să aleagă emiterea unui card asociat contului. Părintele încarcă în aplicaţie certificatul de naştere al copilului şi semnează digital documentele aferente. Nu este necesară prezenţa copilului, iar cardul George este emis pe numele părintelui.

George Young, contul pentru adolescenţii de la 14 ani şi până la împlinirea vârstei de 18 ani, unde este necesară cartea de identitate a adolescentului. Copilul trebuie să fie alături de părinte, în cadrul procesului online, urmând să semneze digital, împreună cu acesta, contractul bancar. Cardul este emis pe numele copilului, având un design semnat de Kitra, în parteneriat cu One Night Gallery. De asemenea, adolescentul primeşte acces la platforma de digital banking George, unde poate accesa şi alte produse, îşi poate face propriul buget şi beneficiaza de reduceri prin Moneyback.

"Punem la dispoziţia copiilor şi părinţilor din România un sistem de acces 100% online la un cont bancar, fără nicio deplasare la bancă. Deschiderea unui astfel de cont face parte din procesul absolut necesar al educaţiei financiare, fiind unul dintre paşii practici pe care orice copil îi poate întreprinde în înţelegerea modului în care circulă banii într-o economie, ce înseamnă în viaţa sa şi cum poate face primele plăţi contactless. Prin intermediul ecosistemului George, adolescenţii îşi pot deschide online conturi de economii sau în valută şi au la îndemână beneficii speciale, cum ar fi acces gratuit la evenimente, reduceri la librării, magazine de modă sau restaurante.

În mai puţin de două săptămâni de la lansarea fluxului online, peste 2.000 de conturi pentru copii şi adolescenţi au fost deschise deja 100% online", a declarat Anda Păştean, Şef Departament Daily Banking, BCR.

BCR nu percepe niciun comision de deschidere sau administrare lunară de cont pentru copiii de până la 14 ani. Deţinătorii de conturi George Young beneficiază de comision zero în primele 6 luni de la deschiderea contului, după care pot avea în continuare zero lei costuri, dacă fac cel puţin o plată cu cardul în fiecare lună, altfel comisionul de administrare va fi de 8 lei/lună. De asemenea, comisionul de livrare card la domiciliu este 0 lei până la data de 20 decembrie 2022 şi 10 lei ulterior.

Beneficiile conturilor de copii includ:

George Kids

-Zero comision de administrare

-Zero comision la retrageri de numerar la orice ATM din lume

-2 carduri George Standard gratuit, pentru părinţi, cardul fiind disponibil în patru culori, pe suport din material reciclat, prietenos cu mediul

-Cont gratuit în euro

George Young

-Zero comision de administrare, dacă fac cel puţin o plată cu cardul în fiecare lună

-Zero comision la retrageri de numerar la orice ATM din lume

-Cont gratuit în euro, dacă fac cel puţin o plată cu cardul în fiecare lună

-Curs de schimb preferenţial în euro, în limita a 500 euro/lună

-Acces gratuit la platforma de digital banking George

-Multiple avantaje, de la beneficii exclusive la partenerii George, reduceri la restaurante şi acces gratuit la evenimente

Deschiderea contului curent poate fi realizată de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet, indiferent că este smartphone, tabletă sau calculator, iar validarea se face prin apel video în Contact Center. În urma procesului, toate tipurile de carduri de pe conturile de copii sunt disponibile imediat în format digital, fiind trimise şi fizic la adresa solicitată, în două zile lucrătoare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Avocat Ianul Alexandra
Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
roovi.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

02 Dec. 2022
Euro (EUR)Euro4.9297
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6851
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0142
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7419
Gram de aur (XAU)Gram de aur271.1673

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro