BCR lansează primul card de credit pentru microîntreprinderi, disponibil 100% online

F.D.
Bănci-Asigurări / 12 februarie

BCR lansează primul card de credit pentru microîntreprinderi, disponibil 100% online

BCR extinde serviciile pentru antreprenori, prin intermediul George, şi lansează primul card de credit pentru microîntreprinderi, disponibil 100% online, cu o limită de credit de până la 80.000 lei. Cardul business Visa poate fi accesat din aplicaţia George, direct de pe telefon, tabletă sau calculator, conform unui comunicat de presă al băncii.

Potrivit sursei citate, oferta de credit este disponibilă în câteva minute, iar semnarea documentelor contractuale se realizează online, cu semnătură electronică calificată oferită gratuit de BCR. Cardul de credit este trimis prin curier împreună cu instrucţiunile de activare, nefiind nevoie în nicio etapă de deplasarea în vreo unitate bancară.

"Ne bucurăm să putem extinde, din nou, beneficiile şi serviciile la care pot apela antreprenorii pe platforma digitală George, la doar o atingere de ecran distanţă. Cu ajutorul acestui card de credit Visa oferim clienţilor o alternativă financiară 100% online, prin care pot gestiona mult mai eficient cheltuielile de afaceri şi fluxul de numerar, din orice loc, la orice oră şi fără documente justificative. Totul într-un mod simplu, rapid, actual", a declarat Vlad Huţuleac, Director Executiv Adjunct Produse si Segmente Retail la BCR.

"Suntem încântaţi că prin acest nou parteneriat consolidăm angajamentul Visa la nivel global de a susţine sectorul IMM-urilor. Lansarea noului card alături de BCR se adaugă eforturilor Visa de a pune la dispoziţia microîntreprinderilor resursele necesare pentru a prospera în economia digitală, venind în completarea beneficiilor din platforma Marile Afaceri Mici. Prin accesarea facilă a noii oferte de creditare, antreprenorii câştigă timp preţios şi posibilitatea de a avea un flux de numerar optimizat care să le permită astfel dezvoltarea şi continuitatea afacerii în era digitală!", a adăugat Elena Ungureanu, Country Manager România la Visa.

Cardul de credit vine cu o serie de beneficii suplimentare pentru clienţi:

Până la 55 de zile perioadă de graţie pentru plăţile efectuate la comercianţi

Dobândă 0 pentru efectuarea de cumpărături în rate la orice comerciant din lume

Posibilitatea emiterii mai multor carduri ataşate aceluiaşi cont

Revendicare TVA pentru o gamă largă de cheltuieli externe efectuate de companie în străinătate, în limita a 27% din cuantumul acestora

Prin George pentru afaceri, BCR pune la dispoziţia companiilor şi alte soluţii financiare digitale, aşa cum sunt creditul George Smart Business şi Digital Overdraft. Cele două produse de creditare business oferă finanţare 100% online, fără drumuri la bancă şi cu 0 documente, fiecare dintre ele în limita a 490.000 lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

unbr.ro
danescu.ro
arsc.ro
raobooks.com
Stiri Locale

Curs valutar BNR

23 Feb. 2024
Euro (EUR)Euro4.9753
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5970
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2177
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8238
Gram de aur (XAU)Gram de aur298.9173

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb