Abonament gratuit

BCR lansează un nou modul de educaţie de business pe platforma Şcoala de Business

C.B.
Bănci-Asigurări /

BCR lansează un nou modul de educaţie de business pe platforma Şcoala de Business

BCR lansează în cadrul programului Şcoala de Business un nou modul de educaţie de business: "Soluţii inteligente pentru antreprenori pe timp de criză", conform unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, noul modul le oferă antreprenorilor sfaturi din partea specialiştilor despre cum îşi pot optimiza fluxul de numerar pe timp de criză, dar şi cum îi poate ajuta statul român în astfel de situaţii, prin stimulente directe sau prin pachete de beneficii fiscale.

De asemenea, noul modul completează informaţiile deja existente pe platformă:

lecţia Management financiar, realizată de economistul Iancu Guda, care le oferă informaţii antreprenorilor sfaturi utile, mai ales în această perioadă, precum Pregătirea unui plan de restructurare, Planificarea fluxului de numerar, Planificarea investiţiilor, precum şi Limitele raţionalităţii şi emoţiile antreprenorilor.

cursul Cum să fii un antreprenor mai bun, creat de partenerul educaţional al proiectului Şcoala de Business - start-up-ul iziBac, specializat în soluţii şi platforme educaţionale digitale, care a participat în Acceleratorul BCR-InnovX, dedicat firmelor din tehnologie

Ionuţ Stanimir, Director de Marketing BCR & Fondator Acceleratorul de Business BCR-InnovX, a declarat: "Un business inteligent este acela care se adaptează tuturor schimbărilor ce au loc pe piaţă, fie că este vorba despre contexte favorabile, fie că vorbim despre o criză cum este cea prin care trecem acum. Alături de o echipă mixtă de specialişti în IMM-uri, fiscalitate şi juridic, venim cu expertiza de educaţie financiară pentru a le oferi acestora o mână de ajutor prin intermediul noului modul de pe platforma Şcoala de Business. Acest modul educaţional de business completează iniţiativele noastre de a susţine antreprenorii în această perioadă cu soluţii de amânare a ratelor, prelungirea facilităţilor de credit şi fluxuri simplificate pentru schemele de suport de la stat".

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Traim zile in care nu cred ca mai are cineva incredere in vreo lectie de business capitalist.

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS