BCR Leasing IFN a înregistrat o creştere cu 46% a vânzărilor

Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 17 august 2016

BCR Leasing IFN a înregistrat o creştere cu 46% a vânzărilor pe primul semestru al acestui an, faţă de perioada similară a anului trecut, valoarea totală a finanţărilor acordate fiind de 119 milioane de euro, în timp ce profitabilitatea companiei a atins 14,5 milioane de lei conform standardelor IFRS, potrivit unui comunicat al companiei.

Cele mai importante creşteri au vizat segmentele de vehicule comerciale uşoare şi autoturisme, unde volumele finanţate au urcat cu 77%, respectiv 43%, faţă de primul semestru 2015.

Configuraţia portofoliului BCR Leasing IFN la finele perioadei de raportare era de 79% leasing auto şi 21% leasing pentru echipamente şi utilaje, conform Agerpres. Segmentul de autoturisme şi vehicule comerciale uşoare reprezenta 30% din volumul total al finanţărilor companiei iar vehiculele comerciale grele, 49%.

Finanţările pentru echipamente au crescut cu 17% faţă de prima jumătate a anului trecut, compania propunându-şi să crească în continuare vânzările, prin finanţarea cu prioritate a sectoarelor productive. În cadrul acestui segment, 35% din finanţări au mers către agricultură, 23% în construcţii, 17% în diverse sectoare industriale, diferenţa de 25% fiind împărţită între domeniul medical, energie, industrie alimentară şi servicii.

Microîntreprinderile şi IMM-urile constituie 88% din portofoliul finanţărilor acordate de BCR Leasing IFN în prima parte a anului, confirmând astfel că leasingul reprezintă pentru companii cea mai potrivită soluţie de finanţare a investiţiilor.

GALA BURSA 2022
Avocat Ianul Alexandra
Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
roovi.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

08 Dec. 2022
Euro (EUR)Euro4.9192
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6852
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9737
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6962
Gram de aur (XAU)Gram de aur268.5155

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro