BCR Leasing oferă antreprenorilor acces la soluţii de finanţare în leasing financiar pentru auto şi echipamente

G.D.
Bănci-Asigurări / 20 iunie

BCR Leasing oferă antreprenorilor acces la soluţii de finanţare în leasing financiar pentru auto şi echipamente

BCR Leasing, compania de leasing din grupul BCR, oferă acces la soluţii de finanţare în leasing financiar pentru autovehicule şi echipamente prin ecosistemul digital George, conform unui comunicat remis redacţiei. Soluţiile se adresează atât clienţilor corporate, cât şi microantreprenorilor şi clienţilor PFA, iar accesul se face din magazinul George pentru Afaceri.

Potrivit sursei citate, oferta BCR Leasing facilitează utilizatorilor George accesarea soluţiilor de finanţare în leasing şi a fost dezvoltată pentru a susţine antreprenorii români în achiziţia de autoturisme, vehicule comerciale uşoare şi grele, precum şi a altor echipamente necesare asigurarii mobilităţii şi eficienţei operaţionale.

"Pentru cei care sunt mereu în mişcare, mobilitatea şi eficienţa sunt două concepte cheie, care stau la baza evoluţiei individuale, dar şi de business. BCR Leasing răspunde necesităţilor de dezvoltare a economiei şi susţine tranziţia către viitorul mobilităţii, prin instrumente moderne de finanţare a investiţiilor antreprenoriale. Facem paşi hotărâţi spre viitor, către digitalizarea ofertei noastre de leasing, prin platforma George, facilitând astfel accesul la finanţare pentru clienţii noştri" , a declarat Vlad Vitcu, CEO BCR Leasing .

Soluţiile de finanţare în leasing ale autovehiculelor şi echipamentelor au fost dezvoltate pentru a încuraja investiţiile sustenabile şi oferă antreprenorilor numeroase avantaje, de la o perioadă de finanţare de până la 5 ani, cu avans începând de la 10% din preţul bunului finantat şi o dobândă variabilă în euro pe an de la 2,5% + indicele EURIBOR la 3 luni. Suplimentar, clienţii pot beneficia de capital de lucru prin vânzarea către BCR Leasing a activelor aflate în proprietatea acestora, prin operaţiuni de tip sale & lease back.

BCR Leasing îşi continuă misiunea din ultimii 21 de ani de a contribui la dezvoltarea şi susţinerea mediului antreprenorial din România. Din 2019 până în prezent, portofoliul de finanţări acordate s-a majorat cu 60% astfel încât, la finalui lunii iunie va depăşi valoarea de 600 de milioane de euro (3 mld. lei), se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
csalb.ro
BTPay
Electromagnetica
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Iun. 2022
Euro (EUR)Euro4.9454
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7424
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9466
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7525
Gram de aur (XAU)Gram de aur276.3032

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Centro
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro