BCR Leasing oferă clienţilor microîntreprinderi şi PFA acces 100% digital la contractele active de finanţare, direct în ecosistemul George

A.F.
Bănci-Asigurări / 15 aprilie

Vlad Vitcu, CEO BCR Leasing

Vlad Vitcu, CEO BCR Leasing

Banca Comercială Română (BCR) extinde funcţionalităţile din platforma digitală George şi oferă clienţilor, microîntreprinderi şi PFA, posibilitatea să gestioneze contractele active de finanţare BCR Leasing direct din magazinul George. Noua funcţionalitate este o premieră şi asigură clienţilor BCR Leasing o experienţă complet digitală, prin care pot avea un control mai bun, transparenţă şi vizibilitate în timp real asupra contractelor de finanţare în derulare, conform unui comunicat remis redacţiei.

"BCR Leasing face încă un pas important spre digitalizarea soluţiilor sale, oferind clienţilor o experienţă care sporeşte gradul de confort, accesibilitate şi control asupra finanţelor. Dacă prin George, fiecare dintre noi a descoperit un mod simplu, personalizat şi complet digital de a face banking, acum această experinţa este transferată către mediul de afaceri şi către lumea leasingului financiar. Ne bucurăm să anunţăm o nouă funcţionalitate dedicată clienţilor noştri microîntreprinderi şi PFA, prin care aceştia au acces rapid şi permanent la contractul de finanţare BCR Leasing. În plus, integrarea serviciilor de leasing financiar în George transformă interacţiunea pe care o avem cu clienţii şi ne permite să le fim alături 24/7", a declarat Vlad Vitcu, CEO BCR Leasing.

"Adăugarea contractelor active de finanţare BCR Leasing în magazinul George este o modalitate simplă de a pune tehnologia la lucru în beneficiul clienţilor business. Prin această nouă funcţionalitate George pentru afaceri, le propunem antreprenorilor un portofoliu de produse şi funcţionalităţi digitale, unic ca ofertă integrată pe piaţa din România. În acelaşi timp, continuăm misiunea de a avea un ecosistem dinamic, conectat la nevoile clienţilor, care se transformă şi evoluează permanent", a declarat Petruţ Lixandru, Şef Departament Canale Digitale de Distribuţie BCR.

Conform comunicatului, în George pentru afaceri, clienţii beneficiază de acces la detaliile contractuale, de la tipul de produs de finanţare la maturitatea contractuală, rata curentă din scadenţar, numărul de luni rămase până la finalizarea rambursării şi suma de rambursat.

Beneficiile integrării contractelor de finanţare BCR Leasing în magazinul George

Acces la detaliile contractuale şi actualizări constante: clienţii pot accesa informaţii cu privire la contractele active de finanţare de la BCR Leasing direct din magazinul George, printr-o experienţă intuitivă, foarte simplă.

Oferte speciale BCR Leasing: acces la oferte exclusive de leasing pentru autoturisme, motociclete şi echipamente, care includ soluţii de mobilitate electrică şi sustenabilă.

Activarea noii funcţionalităţi este intuitivă şi se bazează pe un proces simplu şi rapid. Clienţii BCR Leasing au posibilitatea de a accesa informaţii cu privire la contractele de finanţare de la BCR Leasing printr-un acord exprimat în George pentru afaceri.

Un ecosistem financiar Integrat

Integrarea BCR Leasing în magazinul George este încă o etapa pe care BCR o parcurge în crearea unui ecosistem financiar complet, unde clienţii microîntreprinderi şi PFA pot avea o viziune 360 asupra situaţiei lor financiare. Cu această nouă extindere a ecosistemului digital George, BCR consolidează rolul platformei de centru complet pentru servicii bancare, unde clienţii pot monitoriza şi gestiona toate aspectele vieţii lor financiare într-un mod uşor şi eficient, complet online: de la conturi bancare, carduri, linii de credit şi împrumuturi, până la asigurări, leasing, pensii facultative şi investiţii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Lansare carte
APA NOVA
e-infra.ro
eximbank.ro
fngcimm.ro
danescu.ro
boromir.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

24 Mai. 2024
Euro (EUR)Euro4.9744
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5940
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0203
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8371
Gram de aur (XAU)Gram de aur345.4718

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
tophotelconference.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
everythinghr.live
32.aicps.ro
roenergy.eu
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb