Abonament gratuit

Beneficiile Isoclast activ pentru productivitatea şi rentabilitatea lanţului alimentar

C.B.
Miscellanea /

Beneficiile Isoclast activ pentru productivitatea şi rentabilitatea lanţului alimentar

Un studiu recent a descoperit faptul că fermierii europeni pot evita pierderi de miliarde de euro protejându-şi culturile cu produse inovatoare precum cele care conţin Isoclast activ, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Prezentat în cadrul târgului Fruit Logistica din Berlin, studiul desfăşurat de grupul independent de consultanţă Nomisma a arătat că pot beneficia de utilizarea acestui produs, culturi în valoare de 129 mld. Euro, dispuse pe 54,1 milioane de hectare, sau 31% din totalul zonei cultivate la nivel european.

Potrivit sursei citate, studiul a fost comandat de Corteva Agriscience pentru a explora beneficiile economice ale utilizării insecticidului inovator împotriva insectelor dăunătoare care se hrănesc cu seva plantelor de măr, piersic, roşie şi cartof. Acest insecticid este disponibil pe piaţă cu denumirea Closer.

Se estimează că neutilizarea acestor produse poate duce la pierderi de milioane de euro din valoarea producţiei în anul 2020, inclusiv:

O scădere cu 18% pentru merele de masă (interval -12%/-24%), reprezentând o pierdere de peste 1 miliard de euro

O scădere cu 34% pentru piersici (interval -28%/-41%), reprezentând o pierdere de 1,2 miliarde de euro

O scădere cu 33% pentru roşiile in cultura protejata (interval -27%/-40%), reprezentând o pierdere de 1,6 miliarde de euro

O scădere de 10% pentru cartofi (interval -7%/-14%), reprezentând o pierdere de 1,3 miliarde de euro

Sonia Cavanna, expert tehnic Global Food Chain şi European Food Chain Leader în cadrul Corteva Agriscience, a declarat: " Suntem mândri să putem prezenta soluţiile noastre vizitatorilor târgului Fruit Logistica. Prin împărtăşirea expertizei noastre şi prin colaborarea cu jucatorii lanţului valoric, vom ajuta fermierii să îşi îmbunătăţească rentabilitatea, comercianţii şi industriile alimentare să asigure o sursă sigură şi fiabilă de aprovizionare de culturi şi vom sprijini interesele clienţilor prin promovarea opţiunilor."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS