Bergenbier a fost certificată ca Angajator de Top în România

F.D.
Companii / 12 februarie

Bergenbier a fost certificată ca Angajator de Top în România

Bergenbier, parte a grupului Molson Coors Beverage Company, a fost certificată Angajator de Top în România, în baza unei evaluări care acoperă peste 20 de criterii din sfera resurselor umane. Printre acestea se numără strategia de resurse umane, mediul de lucru, atragerea de talente, educaţia, diversitatea, echitatea şi incluziunea, conform unui comunicat de presă al companiei.

"Organizaţia noastră este construită pe valori puternice, iar toate acţiunile pe care le întreprindem au în centrul lor oamenii. Ne-am concentrat pe parcursul ultimilor ani să dezvoltăm strategii coerente de resurse umane şi să aducem programe de dezvoltare profesională pentru colegii noştri. Ne bucurăm să vedem că toate eforturile noastre sunt apreciate şi mă bucur că Bergenbier S.A. este o companie recunoscută ca fiind un angajator de top în România", a punctat Mihai Voicu, Director General Bergenbier S.A.

Această certificare, acordată de Top Employers Institute, arată devotamentul organizaţiei pentru a forma şi menţine un mediu de lucru corect şi a asigura condiţii de lucru cât mai bune pentru angajaţii săi, prin politici şi strategii coerente de resurse umane.

"De ani de zile, în Bergenbier S.A. construim echipe şi moduri noi de lucru, formăm şi atragem specialişti şi investim în strategii sustenabile pentru bunăstarea oamenilor. Facem toate aceste lucruri respectând valorile bine stabilite pe care le avem şi care, de fapt, ne-au adus astăzi în acest punct de a fi certificaţi ca Angajator de Top în România. Printre cele mai importante valori se află încrederea reciprocă, prietenia care defineşte atât brand-ul nostru central, cât şi politica de resurse umane după care ne ghidăm, dar şi transparenţa informaţiilor şi diversitatea, în toate dimensiunile ei" a adăugat Ana Robinson, Director de Resurse Umane Bergenbier S.A.

Bergenbier S.A s-a alăturat celorlalte ţări Molson Coors din Europa Centrală şi de Est care au primit această certificare, printre care Ungaria, Serbia, Bulgaria, Cehia sau Croaţia. Programul Top Employer este cel care a certificat şi premiat de-a lungul timpului peste 2.200 de angajatori cu performanţe deosebite din 122 de ţări, aflate pe cinci continente.

"Vremurile excepţionale scot la iveală tot ce este mai bun din oameni şi organizaţii şi am constatat acest fapt atunci când am finalizat programul nostru de certificare Top Employers din acest an. Suntem mândri să anunţăm şi să celebrăm grupul de angajatori orientaţi către oameni, din acest an: Top Employers 2024", a spus David Plink, CEO Top Employers Institute.

unbr.ro
danescu.ro
arsc.ro
raobooks.com
heidi-chocolate.com
Stiri Locale

Curs valutar BNR

01 Mar. 2024
Euro (EUR)Euro4.9699
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5984
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1913
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8083
Gram de aur (XAU)Gram de aur303.5750

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
uniprest.ro
hipo.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb