BESTJOBS:Salarii nete de 1.378 de euro oferite de către angajatorii din Bucureşti

G.U.
Companii / 24 septembrie

Salarii nete de 1.378 de euro oferite de către angajatorii din Bucureşti

Municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov, Cluj, Timiş şi Iaşi sunt regiunile în care se oferă cele mai atractive salarii pentru viitorii angajaţi, cu marje cuprinse între 740 şi 1.378 de euro net, arată o analiză realizată platforma de recrutare online BestJobs.

Potrivit sursei citate, în perioada 15 august - 15 septembrie, candidaţii înscrişi pe platforma de recrutare BestJobs au efectuat 484.000 de aplicări pentru joburi.

Analiza datelor din ultimele 30 de zile de pe platforma BestJobs arată că Bucureşti este pe primul loc când vine vorba de cea mai mare ofertă salarială medie, cu salarii cuprinse între 957 şi 1387 de euro net, pentru poziţii în domenii precum IT, Medicină, Vânzări, Management, Construcţii/Instalaţii. La o diferenţă foarte mică este Clujul, care oferă salarii între 879 şi 1269 de euro net, pentru poziţii similare. În judeţul Timiş, domeniile cu cele mai atractive oferte sunt IT, Medicină, Inginerie şi Producţie, Marketing, Agricultură/Zootehnie, iar salariile lunare nete sunt foarte apropiate de nivelul celor din Cluj, mai exact, între 851 şi 1.155 de euro net.

Următoarele judeţe care completează topul cu cele mai mari salarii oferite de angajatori sunt Ilfov şi Iaşi, la niveluri foarte apropiate. În aceste 2 judeţe, domeniile cu cele mai atractive oferte salariale medii sunt IT, Medicină, Specialişti-Tehnicieni, Marketing, Construcţii/Instalaţii, iar intervalul salarial este între 742 şi 1.075 de euro net în Ilfov şi între 740 şi 1.063 de euro în Iaşi.

La nivelul întregii ţări, domeniile care atrag cele mai multe aplicări au fost, în ultima lună: Vânzări - cu 78.153 de aplicări, Financiar şi Contabilitate (45.472) şi Management (42.705). Alte posturi pentru care s-a înregistrat un interes mare din partea candidaţilor fac parte din domeniul Administrativ, unde s-au depus peste 28.292 de CV-uri, şi Marketing - cu 25.010 de aplicări, notează sursa citată.

"Aproape 850 de candidaţi au aplicat pentru un job de Consultant Call-Center care nu necesită experienţă anterioară, oferă training plătit, dar şi posibilitatea de a lucra remote. Alţi 765 de candidaţi şi-au depus CV-ul pentru una dintre cele 31 de poziţii deschise în cadrul unei agenţii imobiliare, care caută colaboratori în mai multe oraşe şi solicită minimum un an de experienţă şi oferă în schimb bonusuri de performanţă, training şi acces la un portofoliu de clienţi. Un post de Specialist în Recrutare care oferă un program flexibil şi salariu net de 4.000 lei, a atras peste 700 de candidaţi", se menţionează în analiza celor de la BestJobs.

Dintre angajatori, cei mai activi în ultima lună, conform numărului de anunţuri publicate pe platformă, au fost Allianz Services, urmaţi de Orion Innovation, Bosch Service Solutions, Ana & Cornel şi Enel.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Înăuntrul Bursei de Valori din Bulgaria

Videoconferinţa “Sănătate şi FARMA - Sistemul sanitar, sub valul al IV-lea”
Dtlawyers
BTPay
Apanova
Stiri Locale

Curs valutar BNR

21 Oct. 2021
Euro (EUR)Euro4.9470
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.2484
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.6231
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8624
Gram de aur (XAU)Gram de aur244.1620

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

eximbank.ro
gerocossen.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
invietraditia.ro
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro