Bigger Group comunică pentru Grupul Financiar Carpatica

Monica Magureanu
Ziarul BURSA #Companii / 9 aprilie 2008

Bigger - Big Ideas Group a fost aleasă în urma pitch-ul desfăşurat în luna martie, alături de alte 6 agenţii, să asigure servicii de comunicare pentru Grupul Financiar Carpatica. "Pentru Grupul Financiar Carpatica este foarte importantă comunicarea cu mass media şi conturarea unei imagini coerente care să releve eforturile băncii în asigurarea unei calităţi ridicate a produselor şi serviciilor, precum şi orientarea către client. Vom avea o colaborare de succes cu Bigger Group, pentru că avem încredere în competenţa şi experienţa agenţiei, dovedite şi prin propunerile prezentate." a declarat Nicolaie Hoanta, Director General, Banca Comercială Carpatica.

"Ne bucurăm că un Grup Financiar important cum este Carpatica a ales să încredinţeze agenţiei noastre responsabilitatea de a consolida imaginea pozitivă şi de a susţine o bună colaborare cu media de specialitate. Consultanţii noştri s-au ridicat la nivelul aşteptărilor clientului şi au câştigat acest pitch venind cu propuneri eficiente şi demonstrând că au înţeles nevoile acestuia." declară Marcel Străuţ, Director General Bigger Group.

În scopul asigurării unor servicii financiare complexe în condiţii de maximă eficienţă şi operativitate, Carpatica şi-a consolidat un grup financiar puternic. Banca Comercială Carpatica reprezintă piesa centrală a Grupului Financiar Carpatica, alături de SSIF Carpatica Invest SA, societate de servicii de investiţii financiare, SC Carpatica Asig SA, societate care dispune de un portofoliu complex de asigurări generale şi de viaţă, SC RomTicket SA, furnizor de servicii în domeniul tichetelor de masă, Carpatica Life, broker de pensii private şi SAI Carpatica Asset Management SA, societate de administrarea a fondurilor de investiţii. Grupul Financiar Carpatica pune la dispoziţia clienţilor produse integrate diversificate, fapt care necesită competenţă în diverse domenii, printre care cel al pieţei de capital şi al asigurărilor sunt cele mai importante.

Banca Comercială Carpatica este o instituţie financiară cu capital majoritar românesc ale cărei acţiuni sunt listate la categoria I a BVB. Clientul reprezintă pentru Carpatica partenerul său egal de afaceri. Banca Comercială Carpatica are în prezent o reţea de 243 unităţi teritoriale (ceea ce îi conferă poziţia a VII-a în sistemul bancar românesc din acest punct de vedere), 224 de bancomate şi 33 de automate de schimb valutar.

Bigger este un grup de companii care oferă servicii de comunicare integrată. Grupul de companii Bigger există pe piaţa din România încă din 2003, iar la sfârşitului anului 2007 a trecut printr-un proces de rebranding, devenind din Starlink Group, Bigger Group.

Echipa Bigger Group cuprinde peste 85 de profesionişti specializaţi în campanii integrate de communication planning, cercetare, strategie de brand, creaţie, media, producţie publicitară, shopper marketing, BTL şi PR.

Portofoliul de clienţi ai Bigger Group a adus companiei o largă expertiză într-o gamă variată de domenii: bancar, proiecte rezidenţiale, retail, auto, industria farmaceutică, food & drinks, produse agro-alimentare, centre comerciale, branduri de lux - produse vestimentare, companii de training şi consultanţă, organizaţii non-guvernamentale.

Bigger Group a înregistrat în anul 2007 o cifră de afaceri de 14,8 milioane de euro. Această cifră reprezintă o creştere de peste 160% faţă de anul precedent, depăşind estimarea de 11,7 milioane euro făcută la începutul anului trecut.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
csalb.ro
BTPay
Electromagnetica

Curs valutar BNR

01 Iul. 2022
Euro (EUR)Euro4.9461
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7286
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9311
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7088
Gram de aur (XAU)Gram de aur273.0029

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro