Binance Research: Maxim istoric pentru Bitcoin şi capitalizare mai mare cu 16% în martie

R.S.
Bănci-Asigurări / 10 aprilie

Binance Research: Maxim istoric pentru Bitcoin şi capitalizare mai mare cu 16% în martie

Binance Research prezintă tendinţele pieţei cripto aferente lunii martie, iar evoluţia arată o tendinţă modest ascendentă, un maxim istoric pentru Bitcoin şi o capitalizare totală a pieţei mai mare cu 16%, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Potrivit comunicatului, bitcoin a atins un maxim istoric, atingând de două ori pragul de 73.000 de dolari înainte de a experimenta o retragere bruscă - cel mai scăzut punct, la 60.000 de dolari. În a doua jumătate a lunii martie, intrările de capital în ETF-urile spot BTC au încetinit, în special în săptămâna din 18 martie. Cu toate acestea, cu peste 12 miliarde de dolari în intrări nete de la înfiinţare, ieşirile periodice nu indică o inversare a pieţei şi sunt necesare observaţii pe termen lung pentru a stabili tendinţele.

Fluxurile nete zilnice medii pentru ETF-urile spot Bitcoin au fost de 98 de milioane de dolari în ianuarie, 287 de milioane de dolari în februarie şi 231 de milioane de dolari în martie. Luna trecută a înregistrat, de asemenea, două dintre cele mai mari zile de intrări înregistrate până acum, cu peste 1 miliard de dolari şi 680 de milioane de dolari în datele de 12 şi 13 martie. Acest lucru a contribuit la aducerea fluxurilor nete totale la peste 12 miliarde de dolari şi a coincis şi cu depăşirea de către Bitcoin a maximului său istoric, se arată în comunicat.

Actualizarea Dencun pentru Ethereum a intrat în vigoare pe 13 martie. Introducerea EIP-4844 (cunoscută şi sub numele de proto-danksharding) a dus la o scădere dramatică a comisioanelor de tranzacţie pe layer-2 ("L2"). Taxele mediane L2 au scăzut cu până la 96,8%, după Dencun, se precizează în comunicat.

Volumele de tranzacţionare pe bursele descentralizate ("DEX") ale Solana au crescut cu peste 224% de la o lună la alta, depăşind uneori chiar şi Ethereum, pentru a deveni reţeaua cu cel mai mare volum în anumite zile din martie. Creşterea semnificativă a activităţii a fost determinată de popularitatea ridicată a monedelor meme din reţea, este notat în comunicat.

Oportunităţile de randament pe stablecoin sunt în creştere. Ca răspuns, MakerDAO a crescut rata de economisire Dai ("DSR") de la 5% la un nivel maxim de 15%, amortizând potenţialele şocuri ale cererii de DAI. În urma majorării ratei, depozitele DAI au crescut peste 1,6 miliarde de dolari SUA, reflectând o creştere de 39,6% şi inversând o mare parte din declinul anterior, conform sursei citate.

Lansare carte
Conferinţa BURSA “Piaţa financiar-bancară”
APA NOVA
e-infra.ro
eximbank.ro
fngcimm.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

24 Mai. 2024
Euro (EUR)Euro4.9744
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5940
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0203
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8371
Gram de aur (XAU)Gram de aur345.4718

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
tophotelconference.ro
mastercommunications.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
everythinghr.live
32.aicps.ro
roenergy.eu
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb