Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

Biofarm îşi continuă activitatea pentru a putea acoperi solicitările pacienţilor

C.B.
Companii /

Biofarm îşi continuă activitatea pentru a putea acoperi solicitările pacienţilor

Biofarm răspunde provocărilor aduse de valul de îmbolnăviri cu COVID 19 conform principiilor şi valorilor asumate de companie şi îşi continuă activitatea în aceste zile dificile pentru a putea acoperi solicitările pacienţilor, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate reprezentanţii companiei au luat măsurile adecvate aprovizionării cu materii prime necesare fluxului de producţie pentru ca pe aceste linii activitatea să se desfăşoare fără sincope, la capacitate de 100%. Biofarm a asigurat toate stocurile necesare pentru ca întreg portofoliul de produse, ce acoperă 60 de arii terapeutice, să fie produse conform cerinţelor pieţei.

Cătălin Vicol, director general, a declarant: " Traversăm o perioadă extrem de dificilă şi de aceea apreciez efortul susţinut pe care îl fac colegii mei pentru ca procesul de producţie Biofarm să se desfăşoare fără sincope. Păstrăm standardele de calitate, eficienţă şi siguranţă cu care ne-am obişnuit consumatorii şi ne asigurăm că prin măsurile pe care le-am luat şi continuăm să le luăm suntem un aliat responsabil al luptei cu noul Coronavirus pentru binele pacienţilor."

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS