Abonament gratuit

BLACK FRIDAY:Comercianţii români au vândut bunuri în valoare de peste 17 milioane de lei

A.I.G.
Miscellanea /

Comercianţii români au vândut bunuri în valoare de peste 17 milioane de lei

Weekendul reducerilor din Bulgaria şi Ungaria a adus şi anul acesta încasări în creştere pentru comercianţii români, iar aceştia au înregistrat în platforma PayU cumpărături plătite online de către bulgari şi unguri în valoare de peste 17 milioane de lei, în creştere cu peste 16% faţă de anul trecut.

Marius Costin, country manager PayU în România, a declarat: "Black Friday continuă să fie un fenomen şi în afara graniţelor ţării. Creşterile impresionante pe care le înregistrează comercianţii români de la an la an confirmă dezvoltarea pieţei de comerţ online, atât din perspectiva cumpărătorilor cât şi a magazinelor din acest segment. Valoarea evenimentului este mult mai mică decât în România, însă vorbim de creşteri similare cu cele înregistrate local în ceea ce priveşte numărul de tranzacţii. Comercianţii românii pot profita de acest lucru pentru a-şi extinde afacerea în afara graniţelor".

În cel mai mare weekend al reducerilor, în platforma PayU, comercianţii români au înregistrat cu 28% mai multe plăţi online din Bulgaria şi Ungaria, numărul lor ajungând la peste 69.000.

Black Friday şi weekendul prelungit de reduceri din Bulgaria de anul acesta au generat creşteri importante pentru comercianţii români comparativ cu anul trecut. Numărul de tranzacţii online a crescut cu 10%, ajungând la 15.507, iar volumul tranzacţionat a depăşit bariera de 10 milioane de lei, cu 28% mai mult faţă de anul trecut. În Ungaria, comercianţii români din portofoliul PayU au înregistrat cu 33% mai multe tranzacţii, numărul lor ajungând la 54.851.

Valoarea medie a coşului de cumpărături din Ungaria a înregistrat o scădere de 24%, atingând valoarea de 119 lei. În cazul Bulgariei, valoarea acestuia a înregistrat o creştere de 15% şi a atins suma de 738 de lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS