Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

Black Friday Libris.ro, Vegis.ro, EduClass.ro, SevenSins.ro, Acvatic Bebe Club

Media-Advertising /

Black Friday Libris.ro, Vegis.ro, EduClass.ro, SevenSins.ro, Acvatic Bebe Club

Vegis.ro -reduceri până la 90% la produse naturiste

Vegis.ro demarează campania de Black Friday 2019 pe 14 noiembrie, de la ora 20.00, campania urmând să se încheie pe 16 noiembrie, ora 23.59.

Reducerile ajung la 90%, în campanie fiind reduse aproape 2000 de produse, peste 25% dintre produsele listate fiind incluse in promoţie. De la suplimente şi remedii, apicole, produse bio, alimente şi până la cosmetice naturiste, în toate categoriile de pe site vor exista produse incluse în cea mai importantă campanie de reduceri din an. Nu lipsesc din reduceri nici produsele din top vânzări, precum Mierea de Manuka, uleiul de cocos, super-alimentele de la Niavis sau produsele alimentare bio.

Anul trecut Vegis.ro a înregistrat peste 1500 de comenzi în cadrul Black Friday, iar pentru anul acesta estimează o creştere de cel puţin 30% faţă de anul anterior. După investiţiile realizate în 2018 în depozit, capacitatea de procesare a comenzilor a crescut, astfel că echipa Vegis.ro îşi propune să finalizeze expedierea comenzilor până luni, 18 noiembrie.

Black Friday ca la carte, pe Libris.ro: reduceri până la 95% la 190.000 cărti.

În acest an, Libris.ro propune iubitorilor de lectură reduceri până la 95% la cărţi în limba română şi engleză.

Campania Black Friday Ca la Carte se desfăşoară timp de 24h pe data de 15 noiembrie şi este cel mai mare eveniment dedicat reducerilor la carte desfăşurat pe Libris.ro.

Pe lângă stocurile pregătite de Libris.ro pentru Black Friday ca la carte, pentru o funcţionare optimă a campaniei, librăria online Libris.ro a pregătit un landing page dedicat unde vizitatorii pot descoperi reducerile, asistenţă tehnică non-stop în perioada campaniei şi servere dedicate. De asemenea, echipa Libris va expedia comenzile în maximum 3 zile, astfel încât clienţii să se poată bucura de lectură cât mai rapid.

Educlass.ro -Jucării educative cu reduceri până la 70%

Pe EduClass.ro Black Friday începe în seara de 14 noiembrie şi durează până duminica, ora 23.59. Reducerile din acest an ajung la 70% şi sunt aplicate la peste 1200 produse, cu 20% mai multe faţă de anul anterior.

Printre produsele incluse în campanie se regăsesc gamele BigJigs, cu jucării educative din lemn, Chalk&Chuckles, jucării de creativitate şi educative, Learning Resources, jucării STEM, de creativitate şi explorare, precum şi jucării de exterior: biciclete, căsuţe de copii, maşinuţe electrice. De asemenea, EduClass.ro va avea reduceri şi pentru gama de produse de puericultură (pompe de sân, sterilizatoare UV, etc) şi accesorii pentru bebeluş.

SevenSins.ro: reduceri picante la lenjerie şi costume de baie, de Black Friday

Pe SevenSins.ro, Black Friday se desfăşoară toată luna noiembrie, cu reduceri până la 60% la seturi de lenjerie, pijamale, corsete, body-uri si alte piese de lenjerie intimă, în timp ce costumele de baie beneficiaza de reduceri de 50%.

Aproape 70% dintre produsele de pe site beneficiază de reduceri, iar comenzile sunt livrate în 48- 72 ore de la plasarea comenzilor.

Anul trecut cele mai căutate produse au fost seturile de lenjerie intimă, costumele de baie, body-urile, chemise-urile şi corsetele.

Acvatic Bebe Club: reduceri la educaţie...acvatică

Nu doar magazinele online fac anul acesta reduceri consistente cu ocazia Black Friday. Clubul de înot pentru bebeluşi Acvatic Bebe Club oferă luna noiembrie reduceri de 30% la abonamente cu lecţii de educaţie acvatică pentru bebeluşi şi copii mici.

Anul acesta este prima dată când demarăm o campanie de Black Friday pentru toti cei care doresc sa ofere un cadou inedit copilului lor sau cuiva drag lor . Vrem să încurajăm părinţii să aducă bebeluşii la lecţii de înot, pentru a le oferi acces la siguranţa acvatică, dar şi multitudinea beneficiilor pe care înotul le are asupra sănătăţii -abilităţi motrice şi de coordonare, echilibrarea apetitului şi a somnului întărirea sistemului imunitar.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Business Card
BTPay
Cotnari
Gala 'Women in Economy 2020'
Benihana
Leap
Hotel Marshal Garden

ENGLISH SECTION

more articles

Anvergura
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS