Black Sea Oil & Gas a dat startul producţiei de gaze naturale prin Proiectul MGD

G.D.
Miscellanea / 11 iulie 2022

Black Sea Oil & Gas a dat startul producţiei de gaze naturale prin Proiectul MGD

În iunie 2022, Black Sea Oil & Gas a dat startul producţiei de gaze naturale prin Proiectul de Dezvoltare Gaze Naturale Midia (Proiectul MGD) din Marea Neagră, conform unui comunicat remis redacţiei. Prima exploatare de acest tip din România ultimilor 30 de ani începe să furnizeze gaze naturale într-un moment în care, pe fondul unui context geopolitic dificil la nivel regional şi global, piaţa se confruntă cu o criză de resurse.

Potrivit sursei citate, momentul istoric a fost marcat printr-un eveniment de inaugurare care a avut loc la Staţia de Tratare a Gazelor de la Vadu, iar serviciile de BTL au purtat semnăturile Golin şi Mullen România. Suprafaţa alocată evenimentului a fost transformată complet pentru a întâmpina 200 de invitaţi, de la oficiali de rang înalt ai Guvernului României, la reprezentanţi ai principalelor autorităţi locale, şi ai celor mai importante companii şi organizaţii din industria oil & gas, precum şi din presa naţională şi locală.

"Proiectul MGD de punere în producţie a zăcămintelor de gaze Ana şi Doina din largul Mării Negre a parcurs un drum lung şi anevoios de la acordarea concesiunii până la ajungerea gazelor în casele românilor. Ceea ce îl face cu adevărat special este seria de premiere înregistrate pentru România, ţară care nu a avut nicio dezvoltare în Marea Neagră în ultimii 30 de ani, şi importanţa fără precedent dobândită anul acesta pe fondul contextului geopolitic pe care îl traversăm. Un proiect de o asemenea anvergură a necesitat o inaugurare de proporţii, alături de stakeholderi importanţi. Am ales, din nou, să lucrăm cu partenerii noştri experimentaţi de la Mullen şi Golin, care ne-au asigurat consultanţa necesară şi au făcut minuni în BTL, prin transformarea unei zone din şantier într-un eveniment complex remarcabil. Îi felicit, pe această cale, pe toţi cei implicaţi", a spus Ana-Maria Pericleanu, Communication & CSR Manager, Black Sea Oil & Gas.

"Nu se întâmplă în fiecare zi să dezvolţi evenimentul de inaugurare pentru un proiect cu aşa importanţă naţională. De fapt, se pare că ocazia vine odată la 30 de ani şi ne bucurăm că am fost parte din această activitate de mare amploare. De la creionarea schiţelor şi coordonarea cu furnizorii, la zecile de ore de montaj şi demontare a unor elemente şi zone de mari dimensiuni, care au inclus 1.400 de mp de podea şi căi de acces, un cort de 700 mp, peste 280 de mp de branding spectaculos şi alte elemente de logistică, întreaga experienţă a fost complexă şi unică, cu rezultate de care nu putem fi decât mândri", a adăugat Hortensia Năstase, Vice-President Creative Services Lowe Group.

La eveniment au participat 50 de reprezentanţi media care au facilitat transmisiuni în direct pe cele mai importante posturi TV din ţară şi numeroase alte materiale care au prezentat cele mai importante informaţii şi declaraţii.

Echipa BSOG: Ana-Maria Pericleanu (Communication & CSR Manager)

Echipa Golin: Cristina Butunoi (Deputy Managing Director), Maria Bîrnaure (PR Manager), Alexandra Dumitru (Senior Media Associate)

Echipa Mullen: Elena Enciu (Account Manager), Iulia Badea (BTL Manager), Andra Panaitescu (Client Sevice Director), Gabriel Miu (Art Director), Mădălina Buhos (Copywriter), Valentin Ionescu (Art Director), Haddad Elie (Digital Art Director), Alexandru Ranete (Graphic Designer), Mircea Solomiea (Graphic Designer), se menţionează în comunicat.

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa “Securitatea cibernetică”
Avocat Ianul Alexandra
Electromagnetica
BTPay
cautavocat.ro
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

06 Feb. 2023
Euro (EUR)Euro4.9036
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5570
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9186
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4789
Gram de aur (XAU)Gram de aur274.4439

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro