Blue Summit forum: Eveniment consacrat economiei albastre

D.R.
Miscellanea / 21 iulie

Blue Summit forum: Eveniment consacrat economiei albastre

Blue Summit forum este un eveniment care se va concentra pe aspecte importante din sectoarele emergente sau consacrate din economia albastră în regiunea Mării Negre, informează Agerpres. Evenimentul a început astăzi în oraşul Burgas din Bulgaria.

Evenimentul din Bulgaria este primuul din cele trei conferinţe planificate, următoarele două evenimente vor a fi organizate în Odesa (Ucraina) şi Batumi (Georgia). Evenimentul este organizat în cadrul proiectului Digital Blue Economy and Innovation Acceleration Network, care este implementat cu sprijinul financiar al UE, prin intermediul Fondului european pentru afaceri maritime, pescuit şi acvacultură 2021-2027.

Forumul va continua până duminică 23 iulie la centrul expoziţional Flora din Burgas şi va fi însoţit de o expoziţie a producătorilor locali de produse maritime tradiţionale. Invitaţii de participare au fost trimise politicienilor, experţilor, cercetătorilor şi reprezentanţilor mediului academic, companiilor, furnizorilor şi utilizatorilor de tehnologie, antreprenorilor şi startup-urilor, organizaţiilor şi reprezentanţilor implicaţi în sectoarele economiei albastre din ţările Mării Negre.

Iniţiativa urmăreşte să pună accentul pe dezvoltarea economiei albastre pentru a genera creştere economică, să prezinte idei inovative de afaceri pentru digitalizare în economia albastră şi circulară, să creeze legături transfrontaliere între actori implicaţi în sectorul maritim pentru a îmbunătăţi oportunităţile de cooperare şi a promova investiţiile în inovaţia albastră sustenabilă. Programul va include de asemenea seminarii specializate cu un accent pe practică, precum şi sesiuni destinate creării de parteneriate între participanţi.

Proiectul Digital Blue Economy and Innovation Acceleration Network a fost anunţat de administraţia locală din Burgas la finele lunii aprilie. Activităţile din cadrul acestui proiect se vor derula până la finele lui 2024 în parteneriat cu organizaţii din Ucraina şi Georgia. Se estimează că până la finalizarea proiectului vor fi organizate trei expoziţii şi un număr identic de hackathon. În plus, va fi lansată o platformă digitală pentru 10.000 de vizite şi 300 de participanţi care vor beneficia de module digitale de învăţare. Se estimează că aceştia vor fi în principal antreprenori şi investitori care vor crea valoare pentru progresul economiei albastre în regiunea Mării Negre.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Electromagnetica
danescu.ro
arsc.ro
dtoys.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

06 Dec. 2023
Euro (EUR)Euro4.9681
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6029
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2648
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8001
Gram de aur (XAU)Gram de aur299.3672

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
ahkawards.ro
Cotaţii fonduri mutuale
ccib.ro
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb