Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

Blugento iniţiază prima alianţă din eCommerce-ul local

M.I.
Companii /

Blugento iniţiază prima alianţă din eCommerce-ul local

Blugento, companie clujeană specializată în furnizarea de soluţii de eCommerce bazate pe platforma Magento, pune bazele primului acord comercial pentru sprijinirea magazinelor online din ţara noastră să îşi vândă produsele în Polonia, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Sandu Băbăşan, CEO Blugento, a declarat: "Ne propunem să sprijinim antreprenorii din România să îşi scaleze afacerile în online şi în străinătate, începând cu piaţa din Polonia. Împreună cu partenerii noştri le putem oferi un pachet complet de servicii şi expertiză multidisciplinară pentru a-şi putea vinde produsele pe piaţa poloneză. Împreună, le vom putea asigura tot ecosistemul necesar extinderii business-ului în Polonia."

Potrivit sursei citate, prima etapă din procesul de extindere al vânzărilor în Polonia presupune realizarea unui audit al activităţii magazinelor online, urmat de o analiză a shop-urilor pe verticalele în care activează. Ulterior, antreprenorii vor primi un plan de acţiuni în care vor fi implicate toate companiile partenere, astfel încât managerii companiilor să poată avea vizibilitate şi predictibilitate pe tot procesul de extindere a vânzărilor în Polonia.

Alexandr Jeleascov, CEO Coletaria.ro, a menţionat: "Le oferim antreprenorilor care vor să îşi vândă produsele în Polonia garanţia unui cost avantajos de livrare, care porneşte de la 20 de lei/colet. Asigurăm conectarea magazinelor cu marketplace-uri din Polonia, pentru o extindere rapidă a afacerii online şi oferim, prin reţeaua deja existentă de parteneri, servicii de consultanţă juridică, de înfiinţare de companii, pentru deschiderea de conturi bancare, metode de plată, traduceri, marketing etc."

Frisbo asigură o parte vitală a extinderii unui magazin online în piaţa poloneză: depozitarea mărfii şi procesarea comenzilor.

"Odată ce partenerii noştri din alianţa de eCommerce şi-au făcut treaba, iar vânzătorul are un shop online pe care consumatorii polonezi să-l înţeleagă şi să-l utilizeze facil, în urma unei strategii de marketing adaptată regional, urmează onorarea comenzilor. Frisbo asigură în Polonia stocarea economică a mărfurilor în hale partenere validate şi gestionează împachetarea şi livrarea eficiente a coletelor către consumatori, printr-o platformă integrată cu shop-ul online, oferind facturare, emitere de documente (precum AWB) şi raportare live a succesului comercial", spune Bogdan Colceriu, CEO Frisbo.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS