Abonament gratuit
EDUCAŢIA 2020

BNR a aprobat-o pe Valerie Marcelle Paule Villafranca ca administrator al BRD

A.I.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări /

Banca Naţională a României (BNR) a aprobat numirea doamnei Valerie Marcelle Paule Villafranca în funcţia de administrator al BRD-Groupe Societe Generale (BRD), se arată într-un raport al instituţiei de credit remis, ieri, Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

În luna aprilie a acestui an, acţionarii BRD o aleseseră pe Valerie Marcelle Paule Villafranca ca administrator al societăţii pentru o perioadă de patru ani, după ce fusese numită în această funcţie în luna noimebrie a anului trecut, ca urmare a renunţării lui Philippe Laurent Charles Heim la mandatul său din board-ul BRD.

Valerie Marcelle Paule Villafranca este născută în 1970 şi are o experienţă de 25 de ani în calitate de consultant în afaceri şi pe probleme de stategie, din care 19 ani în funcţii de conducere de top precum Director Risc şi Conformitate pentru Europa de Vest, America de Sud şi Africa în cadrul Boston Consulting Group (01 martie 2014 - 17 martie 2018), Director General pentru Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, Director Administrare Riscuri în cadrul Accenture (1 octombrie 2010 - 28 februarie 2014) sau Director General, Fondator şi Director al Grupului Aon (1 mai 2006-30 septembrie 2010).

Este absolventă a Classe preparatoire aux grandes ecoles, Lycee du Parc, Lyon (France), are un Master în Finanţe la Universitatea Paris IX Dauphine si un alt un master în administrarea afacerilor cu specializare în finanţe la Şcoala Superioară de Comerţ din Bordeaux.

În prezent, este Director al Programului privind Transformarea în materie de Cunoaştere a Clientelei (KYC) la nivelul Grupului Societe Generale.

Francezii de la Societe Generale deţin 60,17% din BRD - Groupe Societe Generale, în acţionariatul instituţiei de credit se mai găsindu-se SIF-uri, fonduri de pensii Plion II sau Dedeman.

După primele trei luni ale anului, profitul net al Grupului BRD s-a ridicat la 241 de milioane de lei, în scădere cu 20% faţă de aceeaşi perioadă a anului 2019, declin influenţat de costul riscului, după recunoaşterea unui provizion în contextul crizei COVID-19.

Valoarea de piaţă a BRD la Bursa de Valori Bucureşti este de circa opt miliarde de lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

EDUCAŢIA

De la tablă la tabletă
DTLAWYERS

Curs valutar BNR

07 Aug. 2020
Euro (EUR)Euro4.8375
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0949
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4794
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3607
Gram de aur (XAU)Gram de aur271.0003

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
myTEX.ro
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie