Bode: "Ca liberali, avem misiunea dificilă să legăm speranţele românilor, viitorul României, de PNL"

T.B.
Politică / 8 septembrie

Bode: "Ca liberali, avem misiunea dificilă să legăm speranţele românilor, viitorul României, de PNL"

Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a spus, vineri, la Şcoala de vară a Organizaţiei Femeilor Liberale care se desfăşoară la Eforie Nord, că liberalii au misiunea dificilă de a reuşi să lege speranţele românilor, viitorul României, de PNL, relatează agerpres.ro.

"Ca liberali, avem o misiune importantă împreună, şi nu mă refer doar la perspectiva anului electoral 2024, care trebuie să ne găsească uniţi în jurul obiectivelor fixate. Mă refer, distinse doamne, la misiunea dificilă prin care să legăm speranţele românilor, viitorul României, de PNL. Dacă reuşim să creăm în societate acest curent, suntem câştigători", a afirmat Bode.

Potrivit acestuia, cel mai mare duşman al clasei politice este deficitul de încredere.

"Deficitul de încredere este cel mai mare duşman al clasei politice, iar atunci când la guvernare, ştiţi foarte bine că erodarea este şi mai puternică. Am fost în opoziţie şi ştim cât de uşor este să critici, dar acum critica făcută de partidele de opoziţie, din păcate, este lipsită de substanţă pentru că nu au soluţii. De aceea, vin şi spun că dumneavoastră, stimate doamne, puteţi aduce un plus de responsabilitate în societate, în viaţa partidului nostru, pentru că sunteţi un bun catalizator în viaţa comunităţilor din care faceţi parte şi aveţi un rol important în foarte multe domenii cheie din România. (...) Aveţi vocaţia serviciului public, ceea ce vă recomandă să duceţi mesajul liberal mult mai uşor către oameni. Nu neglijaţi că oamenii vor fi în centrul campaniilor care vor urma, indiferent de retorica politică şi temele pe care le vom aborda. Ca liberali, facem politică pentru oameni şi nu trebuie să uităm niciodată acest lucru", le-a spus Bode femeilor liberale.

El a subliniat că politica pe care o face PNL este pentru oameni, depinzând doar de membrii formaţiunii politice cum acţionează pentru consolidarea ca partid de dreapta şi ca opţiune solidă în preferinţele românilor.

"Ideile bune şi valoroase întotdeauna vor avea sprijinul meu. Aveţi iniţiativă şi curaj ca şi până acum, dar nu uitaţi că toate acţiunile noastre de acum încolo sunt circumscrise obiectivului central de a câştiga încrederea românilor şi votul lor în anul 2024. Politica pe care o facem este pentru oameni, dar valoarea ei se cântăreşte în voturi, aceasta este realitatea. Prin urmare, consider că trebuie să fim primii care vorbim despre realizări şi să nu ne lăsăm atraşi în capcana defetismului. Lipsa de încredere şi ochii aţintiţi doar pe sondaje nu sunt un factor mobilizator. Sigur, ne folosim de sondaje pentru a ne calibra strategiile şi mesajele, dar nu trebuie să ne transformăm în apostolii apocalipsei. Depinde doar de noi, cum acţionăm ca să ne consolidăm ca partid de dreapta şi ca opţiune solidă în preferinţele românilor", a afirmat secretarul general al PNL.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Misiunea e imposibila.ati dovedit de ce sunteti capabili.cu varf si indesat.

    astia s-au cocotat in remorca la psd, orice zice psd ei repeta ca un papagal. puteau sa fie in coalitie de guvernare dar sa aiba parerile proprii, sa-i reprezinte pe cei ce i-au votat macar de forma. dar ei fara rusine s-au facut psdnl si acum se mira ca pierd voturi

    pai mai bine votez cu psd macr ala e capul tractor decat sa votez cu bagajul din remorca. bine nu votez psd, dupa crevedia nici intr-un caz, dar as fi putut vota pnl inaine de mariajul cu psd. 

Electromagnetica
danescu.ro
domeniileostrov.ro
arsc.ro
raobooks.com
boromirmarket.com
Stiri Locale

Curs valutar BNR

08 Dec. 2023
Euro (EUR)Euro4.9677
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6059
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2613
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7949
Gram de aur (XAU)Gram de aur300.4044

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

cofetariiledelice.ro
avon.ro
dtoys.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
ahkawards.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb