Boeing va reduce producţia de avioane 737

D.I.
Companii /

Boeing va reduce producţia de avioane 737

Boeing şi-a informat furnizorii că va reduce producţia de avioane 737 la un ritm de 52 de aparate pe lună în februarie 2020, urmând ca până în iunie să se ajungă la 57 de unităţi pe lună, au declarat trei persoane apropiate situaţiei, transmite Reuters.

Constructorul american de avioane a spus unor peste 100 de furnizori, la o întâlnire online din 30 iulie, că noul program va depinde de aprobarea de către autorităţile de reglementare a reluării curselor comerciale ale avioanelor 737 MAX începând din trimestrul patru, a spus una dintre persoane.

Boeing produce la fabrica sa din Seattle în principal cea mai recentă versiune a avionului 737, implicat în două accidente fatale care au dus la consemnarea la sol a acestuia, la nivel mondial. Accidentele au avut loc într-un interval de cinci luni, în Ethiopia şi Indonezia.

Una dintre persoane şi-a exprimat însă scepticismul faţă de programul anunţat de Boeing, având în vedere supravegherea intensă din partea autorităţilor de reglementare.

Nu există nicio garanţie când vor aproba autorităţile de reglementare reluarea zborurilor avioanelor 737 MAX. Iar directorul general al Boeing, Dennis Muilenburg, a declarat analiştilor, luna trecută, că grupul va lua în considerare o nouă reducere a producţiei de avioane 737, sau posibila suspendare a producţiei, în cazul în care consemnarea va fi prelungită.

În luna aprilie, Boeing a redus numărul de avioane 737 produse la 42 pe lună, de la 52, după oprirea livrărilor către clienţi.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Patria BankAdvertisement
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Real Estate & Construction Forumwww.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSCEBSMART TRANSFORMATION 2019
Cabinet de avocatTMPS