Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

Bogdan Andriescu a fost reales preşedinte al UNSICAR

V.B.
Bănci-Asigurări /

Adunarea Generală a Uniunii Naţionale a Societăţilor de Intermediere şi Consultanţă în Asigurări (UNSICAR) a ales astăzi un nou Consiliu Director, din care fac parte preşedintele Bogdan Andriescu, Victor Şraer (Otto Broker), Ionel Dima (AVUS), Alexandru Apostol (Maxygo) şi Dorel Duţă (Hobbit Broker de asigurare), potrivit unui comunicat trimis redacţiei.

Bogdan Andriescu a fost revalidat în funcţia de preşedinte cu aproape unanimitate de voturi (o singură abţinere).

Cenzorii organizaţiei, votaţi de membrii UNSICAR, sunt: Alexandru Ivan (Ţiriac Broker), Mirela şerban (AB Asig) şi Liviu Dinescu (FSG Broker). În aceeaşi şedinţă de astăzi, compania Ţiriac Broker a devenit membru UNSICAR.

Principalele discuţii din Adunarea Generală au fost legate de acţiunile derulate de UNSICAR în 2014, precum şi de cele pe care asociaţia şi-a propus să le iniţieze începând de anul viitor. Asociaţia intermediarilor şi consultanţilor în asigurări consideră că principala prioritate a pieţei de profil este consolidarea imaginii acesteia, iar eforturile va trebui să fie concentrate pe reducerea deficitului de încredere a consumatorilor în această industrie.

UNSICAR este asociaţia profesională a intermediarilor în asigurări şi este membru cu drepturi depline a BIPAR (Bureau International des Producteurs d'Assurances et de Reassurances), organizaţie internatională înfiinţată in 1937, care reuneşte asociaţiile profesionale naţionale ale intermediarilor în asigurări, precum şi a POI (Partners of Intermediaries). În prezent, UNSICAR are 88 de membri, care deţin cumulat o cotă de 80% din piaţa de brokeraj de asigurare.

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie