BOILER - un nou concept de cafenea & bistro, cu o investiţie de 380.000 de Euro

T.B.
Ştiri utilitare / 26 ianuarie

BOILER - un nou concept de cafenea & bistro, cu o investiţie de 380.000 de Euro

Cafeaua de specialitate, gastronomia şi pasiunea pentru experienţe de gust inedite se regăsesc într-un nou concept BOILER, se arată într-un comunicat al BOILER, remis redacţiei. Noua locaţie BOILER @ The MUSE de află în zona de nord a oraşului, aproape de Casa Presei Libere, Fântâna Mioriţa sau Parcul Herăstrău, informează sursa citată. Deschiderea oficială a spaţiului va alea loc duminică, pe 28 ianuarie, în cadrul unui eveniment public ce va reuni artişti vizuali, DJi şi muzicieni, dar şi comunitatea de oaspeţi BOILER, conform sursei indicate.

BOILER @ The MUSE a luat naştere din dorinţa de a conecta un proiect arhitectural curajos şi ambiţios - clădirea MUSE Offices - dezvoltată de Primavera Development, cu experienţa ospitalităţii orientate spre a aduce oamenii împreună - o valoare ce defineşte dezvoltarea brandului BOILER pe piaţa de HORECA din România în ultimii 3 ani, relatează compania.

Potrivit sursei citate, "În orice proiect nou în care ne implicăm, ne gândim dacă există o comunitate care are nevoie de ceea ce ştim noi să facem cel mai bine: cafea şi gastronomie de calitate. Am ştiut că proiectul dezvoltat de Primavera Development este compatibil cu felul în care BOILER vrea să crească, pentru că, pe lângă un design creativ, are o poveste bună. Clădirea MUSE delimitează o zonă protejată a oraşului, aflată la două minute de Muzeul de Artă Populară Bucureşti şi Gara Regală.

Ne-am dorit să creăm un loc în care prietenii vechi şi noi, fie că e vorba de oameni ce lucrează sau locuiesc în această parte de oraş, să aibă un "acasă" unde să se poate bucura de experienţe de gust trăite împreună. Imaginea unei mese lungi, pe care o regăsim la BOILER @ the MUSE dar şi în celelalte locaţii Boiler, descrie cel mai bine ce ne dorim să creăm aici. Un loc în care oamenii să se adune în jurul mesei, fie că e vorba de mic dejun, prânz sau cină.

Ospitalitatea BOILER, credem noi, poate transforma spaţiile, le poate aduce la viaţă.", explică Răzvan POPA, Co-owner BOILER.

Noua locaţie BOILER, situată pe Strada Menuetului, numărul 2, are în spate o investiţie de 380.000 euro şi include o zonă de coffee & bistro / restaurant & bar, deschise zilnic între 08 - 22 în timpul săptămânii şi 09 - 23 în weekend, se mai arată în comunicat.

Designul şi amenajarea clădirii sunt semnate de Corvin Cristian & echipa. Oaspeţii vor regăsi aici un spaţiu primitor şi deschis, un câmp vizual bogat în care se combină finisaje de cupru şi lemn, relatează sursa. Acelaşi spaţiu va găzdui pe viitor expoziţii şi evenimente de artă, având în vedere parteneriatului Uniunii Artiştilor Plastici cu PRIMAVERA DEVELOPMENT, arată datele comunicatului.

Conform sursei precizate, "Suntem mândri că BOILER a devenit o parte integrantă a comunităţii MUSE Offices, deservind atât chiriaşii, cât şi vizitatorii cu excelenţa sa culinară şi atmosfera primitoare. Acest parteneriat este o experienţă de îmbogăţire reciprocă şi am admirat întotdeauna pasiunea şi dăruirea pe care BOILER le-a adus clădirii. Pe măsură ce BOILER porneşte într-un nou capitol, vrem să ne exprimăm recunoştinţa pentru angajamentul lor şi atmosfera caldă şi primitoare pe care au creat-o în clădire. Fie că este o ocazie specială, o masă obişnuită sau o intalnire de business, Boiler este locul potrivit" declară Clara Belizarie, Primavera Development.

Duminică, pe 28 ianuarie, între orele 11 şi 22, oaspeţii sunt invitaţi să exploreze spaţiul BOILER @ The MUSE în cadrul evenimentului CONVIVIAL, transmite sursa: The Opening Party, ce va include lansarea unei expoziţii de fotografii semnate de Vali BĂRBULESCU, dar şi inaugurarea expoziţiei de ilustraţii "People, Plates & Places", semnată de artistul urban Banii Pe Type. Evenimentul va fi completat de un concert de jazz susţinut de Viorica Pintilie & band şi de muzică cu DJ Vali BĂRBULESCU şi DJ MOSS FARAI.

hidroelectrica.ro
aages.ro
fedbet.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

15 Apr. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6664
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1094
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8274
Gram de aur (XAU)Gram de aur352.3272

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
edevize.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
everythinghr.live
32.aicps.ro
roenergy.eu
AIESEC
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb