Crypto

Bolt lansează Bolt Franchise, un program de extindere prin francizare

G.U.
Companii / 25 ianuarie

Bolt lansează Bolt Franchise, un program de extindere prin francizare

Bolt, principala platformă europeană de mobilitate, lansează Bolt Franchise pentru a pune serviciile de transport urban responsabil şi de livrare la dispoziţia mai multor clienţi din întreaga lume, la preţuri accesibile, conform unui comunicat de presă. Noul program de francizare îşi propune să continue accelerarea creşterii companiei Bolt, prin extinderea în afara pieţelor sale de bază, din Europa şi Africa, în regiuni precum America Latină şi Asia. Bolt este prima platformă de mobilitate care lansează, la nivel global, un program de francizare pentru transport la cerere şi livrare de alimente, notează sursa citată.

Nikita Utkins, manager de extindere Bolt Franchise, a declarat: "În 2020, aproape am dublat numărul clienţilor, crescând la 50 de milioane de utilizatori în 40 de ţări şi 200 de oraşe. Astăzi lansăm Bolt Franchise şi, astfel, le permitem antreprenorilor locali să construiască afaceri proprii pe baza tehnologiei şi expertizei avansate a Bolt. Suntem încântaţi să aducem servicii de ride-hailing, micromobilitate şi livrare către milioane de clienţi din regiuni precum Asia Pacific, America Latină şi nu numai."

Conform comunicatului, Bolt va face echipă cu francizaţii pentru derularea serviciilor de mobilitate pe pieţele lor, pe baza unei cote din venit. Antreprenorii care se alătură Bolt Franchise vor răspunde de operaţiunile locale, cum ar fi marketingul, asistenţa pentru clienţi, contractarea şoferilor şi a livratorilor. Companiile pot alege să se asocieze cu Bolt pentru a lansa unul sau mai multe servicii, inclusiv ride-hailing, micromobilitate cu trotinete şi biciclete electrice sau livrare de alimente.

Programul de francizare se bazează pe experienţa Bolt a colaborării pe termen lung cu organizaţiile partenere, care îşi gestionează operaţiunile locale pe anumite pieţe.

Nikita Utkins, manager de extindere a francizei Bolt, a declarat: "În ciuda popularităţii crescânde a serviciilor la cerere din ultimii ani, există încă un potenţial extraordinar de inovaţie în industrie. Acest lucru a fost dovedit de parteneriatele noastre de succes cu antreprenorii locali din ţări precum Mexic, Rusia şi Arabia Saudită. Vrem să permitem antreprenorilor locali importanţi accesul la tehnologii globale şi să-i ajutăm să ofere servicii mai bune pentru milioane de oameni."

Bolt Franchise este deschis pentru aplicaţii la nivel global prin https://bolt.eu/ro/franchise/.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Crypto

Supliment dedicat pieţei monedelor digitale
Dezbaterea online “Exporturile, în primul rând!”
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
BITCOIN ROMANIA

Curs valutar BNR

04 Mar. 2021
Euro (EUR)Euro4.8784
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0503
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.3880
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6437
Gram de aur (XAU)Gram de aur223.2049

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
Concurs de idei de afaceri inovative ”Money is Funny” – ÎNSCRIERI
www.hipo.ro
HackITall2
Women Professionals in the Automotive Industry
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro