Bolt şi Allianz Partners încheie un parteneriat pentru a furniza asigurări flotelor de trotinete electrice în 26 de pieţe

G.U.
Companii / 25 noiembrie 2021

Bolt şi Allianz Partners încheie un parteneriat pentru a furniza asigurări flotelor de trotinete electrice în 26 de pieţe

Bolt, cel mai mare operator de trotinete electrice din Europa, şi Allianz, prin entitatea sa Allianz Partners, dedicată soluţiilor de asistenţă şi asigurare, îşi extind colaborarea, potrivit unui comunicat remis redacţiei. Noul parteneriat de trei ani va furniza asigurări utilizatorilor de trotinete electrice Bolt, din 26 de ţări din Europa.

Bolt şi Allianz au lansat un program care le oferă tuturor utilizatorilor de trotinete electrice Bolt două tipuri de asigurare deja încorporate în taxa de închiriere, în mod automat: asigurarea de accidente personale (Personal Accident Insurance) şi asigurarea de răspundere generală (Rider General Liability Insurance). Aceasta înseamnă că utilizatorii sunt asiguraţi în cazul unor potenţiale răni grave cauze de aceştia (asigurarea de accidente personale), precum şi pentru daunele pe care le provoacă terţilor (răspunderea generală a utilizatorului) în timp ce merg cu trotinete electrice Bolt. Programul a fost deja lansat în Norvegia, Portugalia şi Suedia şi va continua să fie implementat în toate cele 26 de pieţe europene în care Bolt operează trotinete electrice, în următoarele luni.

"La Bolt, facem tot posibilul pentru a ne asigura că trotinetele noastre electrice sunt cât mai sigure posibil şi, în prezent, lucrăm la mai multe funcţionalităţi de siguranţă, atât pentru trotinetele electrice, cât şi pentru pietonii din jurul lor. Cu toate acestea, din păcate, se mai întâmplă şi accidente. În aceste cazuri, parteneriatul cu Allianz Partners ne ajută să oferim plasa de siguranţă de care au nevoie utilizatorii de trotinete electrice în mediile urbane aglomerate, în care folosesc produsele noastre", a spus Călin Leuştean, Manager Micromobilitate Bolt România.

"Allianz a fost în fruntea factorilor favorizanţi importanţi pentru viitorul mobilităţii urbane, aşa încât suntem extrem de mândri să ne consolidăm şi să extindem parteneriatul cu una dintre companiile de platforme de mobilitate cu cea mai rapidă creştere din Europa", a spus Michael Maicher, directorul departamentului - New Mobility for Global Strategic Partnerships - la Allianz Partners. "Nu numai că suntem încântaţi să dezvoltăm viitorul transportului împreună cu Bolt, dar şi aşteptăm cu nerăbdare să extindem oferta noastră de asigurări de micromobilitate Allianz pe noi pieţe precum Estonia, Lituania şi Malta."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa “România - Strategia dezvoltarii”
BTPay
csalb.ro
Electromagnetica
marmomac.com
arsc.ro

Curs valutar BNR

23 Sep. 2022
Euro (EUR)Euro4.9437
Dolar SUA (USD)Dolar SUA5.0679
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1569
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6284
Gram de aur (XAU)Gram de aur269.8092

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro