BOMBA TICAIE LA ASF / DEPUTATUL PSD MARIUS BUDĂI: "Vreau să văd ce documente au ajuns la comisie, ca să-mi formez o opinie cu privire la situaţia de ansamblu"

G.M.
Ziarul BURSA #Politică / 18 mai 2020

MARIUS BUDĂI

MARIUS BUDĂI

Materialele publicate de Ziarul BURSA despre scandalul din jurul activităţii Autorităţii de Supraveghere Financiară I-au atras atenţia deputatului social-democrat Marius Budăi, membru al Comisiei buget, finanţe-bănci din Camera Deputaţilor şi fost preşedinte al acestui organism, care ne-a spus: "Vreau să văd ce documente au ajuns la comisie, pentru a-mi forma o opinie cu privire la situaţia de ansamblu. De aceea, săptămâna viitoare voi solicita documentele respective pentru a le studia şi vom analiza în cadrul comisiei toate aspectele semnalate cu privire la activitatea ASF".

Referitor la candidatura senatorului Daniel Zamfir pentru funcţia de preşedinte al ASF, deputatul Marius Budăi ne-a spus: "Am avut foarte multe discuţii, de-a lungul anilor, cu senatorul Daniel Zamfir, chiar şi atunci când am fost preşedintele comisiei de specialitate din Camera Deputaţilor. Sunt convins că domnul Zamfir înţelege foarte multe lucruri, acceptă argumentele bine motivate şi e dispus să dialogheze, aşa cum s-a întâmplat de fapt şi la legile promovate de el în Parlament. Dacă îşi va depune candidatura, voi lua o decizie în urma audierii tuturor celorlalţi candidaţi în comisiile reunite de buget, finanţe-bănci ale Parlamentului".

Domnia sa a ţinut să precizeze că, deocamdată, încă nu a fost demarată procedura pentru numirea noului şef al ASF şi că în interiorul PSD nu s-a discutat despre vreo nominalizare din partea formaţiunii politice cu privire la persoana potrivită să ocupe funcţia respectivă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
Super protecție cyber pentru echipamente de business
BITCOIN ROMANIA

Curs valutar BNR

25 Feb. 2021
Euro (EUR)Euro4.8725
Dolar SUA (USD)Dolar SUA3.9845
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4025
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6427
Gram de aur (XAU)Gram de aur229.6421

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
www.hipo.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro