DIGI Comunications

BRD a încheiat un nou acord de garantare cu FEI

F.D.
Bănci-Asigurări / 28 octombrie 2019

BRD a încheiat un nou acord de garantare cu FEI

BRD Groupe Societe Generale a anunţat că a încheiat un nou acord de garantare cu Fondul European de Investiţii (FEI), prin intermediul căruia pune la dispoziţia IMM-urilor din România finanţări - credite de investiţii şi credite pentru capital de lucru.

Creditele acordate în cadrul acestui program beneficiază de garanţie FEI în proporţie de 60% din valoare şi pot fi folosite pentru finanţarea activităţii curente pe termen mediu (credite revolving şi non-revolving) pentru asigurarea capitalului de lucru atât pentru activităţi noi, cât şi pentru activităţi existente. În plus, creditele pot fi utilizate şi pentru finanţarea investiţiilor pe termen lung (credite non-revolving).

Valoarea totală a facilităţilor acordate unui IMM în cadrul Programului Iniţiativa pentru IMM-uri, calculate la nivel de grup, este de 22,7 milioane lei, cu respectarea pragului maxim permis privind ajutorul de minimis (maximum 200.000 euro, în echivalent lei, respectiv 100.000 euro în cazul întreprinderilor care desfăşoară activitate în domeniul transportului rutier, pe o perioadă de 3 ani fiscali consecutivi).

Excepţie fac creditele care îndeplinesc criteriile specifice Programului Orizont 2020, pentru care valoarea cumulată a creditelor nu va depăşi echivalentul în RON a 7,5 milioane euro. Nivelurile marjelor variază între 2,35 şi 5,4 puncte procentuale peste Robor 3M, în funcţie de profilul solicitantului şi destinaţia creditului.

Tranzacţiile beneficiază de sprijinul Uniunii Europene prin programul Iniţiativa pentru IMM-uri, finanţat de Uniunea Europeană, prin FEDR şi Horizon 2020, şi de către Fondul European de Investiţii şi Banca Europeană de Investiţii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale

Curs valutar BNR

12 Apr. 2021
Euro (EUR)Euro4.9205
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1335
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4728
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6802
Gram de aur (XAU)Gram de aur231.4488

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Garanti BBVA
FINANCIAL FORUM 2021
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro