DIKE

BRD finanţează dezvoltarea Academiei "Gheorghe Hagi"

S.B.
Bănci-Asigurări /

BRD finanţează dezvoltarea Academiei "Gheorghe Hagi"

Pe parcursul anului 2020, BRD şi FC Viitorul Constanţa au semnat contracte pentru facilităţi de credit în valoare de peste 3,5 milioane EUR, destinate atât finanţării proiectelor de investiţii, cât şi derulării în condiţii optime a activităţii curente a companiei.

Astfel, finanţarea în sumă de aproximativ 3 milioane EUR a vizat proiectul de modernizare şi extindere a centrului de pregatire sportivă "Academia de Fotbal "Gheorghe Hagi", care are ca obiectiv extinderea cu spaţii destinate cazării juniorilor, antrenamentelor şi recuperării, precum şi cu o zonă administrativă nouă.

Recent, banca a acordat companiei şi un alt credit, în valoare de 2,5 milioane RON, pentru capital de lucru, prin programul "IMM Invest".

"Acest proiect de investiţii marchează încă o etapă în parteneriatul nostru cu FC Viitorul şi cu Academia de Fotbal "Gheorghe Hagi" - unul dintre reperele europene în materie de educare, formare şi lansare a tinerilor fotbalişti în sportul profesionist. Suntem mândri să însoţim de peste zece ani Academia si Clubul, chiar de la începutul proiectului, în drumul lor către performanţă atât în sport, cât şi în business", a spus Yves Lallemand, Director General adjunct al BRD, coordonator al polului Corporate.

"Suntem mulţumiţi că am găsit în BRD Societe Generale un partener vizionar, care finanţează dezvoltarea la un nivel competitiv internaţional a capacităţilor de cantonament din cadrul Centrului de pregatire sportivă "Academia Gheorghe Hagi". Este foarte important pentru noi să definitivăm anul viitor prima etapă din ceea va deveni unul dintre cele mai performante complexuri sportive din Europa Centralăşi de Est, destinate formării şi pregătirii viitorilor fotbalişti de succes pe plan internaţional", a declarat Gheorghe Popescu, Preşedintele clubului FC Viitorul Constanţa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DIKE

Supliment dedicat activităţii de drept
DTLAWYERS
BTPay
elco

Curs valutar BNR

04 Dec. 2020
Euro (EUR)Euro4.8725
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0024
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4931
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3819
Gram de aur (XAU)Gram de aur236.6932

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cramele Cotnari
Aratoys
hygienium.com
Boromir
Erfi
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale

ENGLISH SECTION

more articles

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie