BRD lansează creditarea online şi iniţierea la distanţă a relaţiei de afaceri

G.B
Bănci-Asigurări / 11 octombrie 2021

BRD lansează creditarea online şi iniţierea la distanţă a relaţiei de afaceri

În linie cu strategia sa de transformare digitală, BRD lansează două fluxuri 100% online, pentru clientela de persoane fizice - primul, legat de iniţierea relaţiei de afaceri prin deschiderea unui pachet de cont curent (remote onboarding), iar cel de-al doilea, destinat acordării de credite de consum, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Marcăm azi încă o etapă a evoluţiei noastre digitale, oferindu-le clienţilor noştri opţiunea să acceseze de la distanţă, din confortul casei lor, produse şi servicii esenţiale ale BRD precum înrolarea la distanţă prin deschiderea unui cont curent, şi achiziţia unui credit de nevoi personale. Această lansare făcută în ritm accelerat vine natural după o serie de inovaţii digitale menite să uşureze viaţa clienţilor noştri: lansarea YOU BRD, aplicaţia de mobile banking cu experienţă de utilizare foarte plăcută şi ale cărei funcţionalităţi le diversificăm rapid, facilitatea de plată prin Apple Pay şi Google Pay pentru cardurile Mastercard, şi care va fi extinsă foarte curând la cardurile Visa. Toate acestea vin împreună cu personalizarea accentuată a interacţiunii între clienţi şi colegii noştri din unităţi. Ne respectăm astfel promisiunea de a fi aproape de clienţii noştri oriunde au nevoie de noi", a spus Radu Topliceanu, Director General adjunct al BRD, coordonatorul activităţilor de retail ale băncii.

Până acum, intrarea în relaţie cu noii clienţi, inclusiv contractarea unui pachet de produse şi servicii, şi obţinerea unui credit de consum de către clienţii existenţi erau posibile doar în unităţile BRD.

Cele două fluxuri pot fi accesate prin intermediul site-ului instituţional al băncii, www.brd.ro.

La intrarea online în relaţie cu banca, noii clienţi îşi vor putea alege un pachet de produse şi servicii şi îşi vor putea personaliza cardul, indicând şi adresa de livrare a acestuia.

Creditul acordat online se adresează clienţilor existenţi, care au datele actualizate în sistemele băncii. Fluxul se derulează 100% online, iar banii se regăsesc în cont imediat după finalizarea procesului. Clienţii care îşi încasează veniturile într-un cont BRD beneficiază de o reducere cu 10% a dobânzii, se arată în comunicat.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. calutzul asta de robor 3m o sa sparga tavanul undeva prin decembrie-ianuarie .... de asemenea si manzul de indice ircc...

    FINANTATI-VA CU 0% DOBANDA PRIN CHETA DE LA RUDE SI INCHIDETI-VA TOATE CREDITELE ACUM !  

    E ALERTA COD ROSU INTENS! 

    INCHIDETI CREDITELE!!!!! ...si nu mai faceti alte credite !  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

csalb.ro
Electromagnetica
arsc.ro

Curs valutar BNR

17 Aug. 2022
Euro (EUR)Euro4.8849
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.8018
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0503
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8119
Gram de aur (XAU)Gram de aur273.7366

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro