BTA:Bulgaria se alătură iniţiativei WWF Climate Heroes

N.R.
Internaţional / 5 iulie

Bulgaria se alătură iniţiativei WWF Climate Heroes

Pentru al doilea an consecutiv, Fondul Mondial pentru Natură (WWF) a lansat o campanie pentru a-i încuraja pe tinerii din Europa Centrală şi de Est să înceapă propriile iniţiative de mediu, a anunţat astăzi WWF Bulgaria într-un comunicat de presă, potrivit Agerpres.

Evenimentul a avut loc în oraşul Brno din Republica Cehă. Au participat tineri din Bulgaria, România, Serbia şi Cehia. Ei au făcut schimb de experienţă cu privire la probleme de mediu stringente şi au prezentat idei pentru atenuarea efectelor negative ale schimbării climatice.

Proiectul Climate Heroes vizează tinerii cu vârsta cuprinsă între 15-24 de ani şi îşi propune să atragă atenţia asupra crizei climatice şi a consecinţelor consumului risipitor atât la nivel local, cât şi global. Proiectul pregăteşte 120 de tineri din Europa Centrală şi de Est pentru a-i transforma în "lideri climatici" ai societăţilor lor, pentru a implica mai mulţi oameni care au aceleaşi idei.

Proiectul Climate Heroes este implementat de WWF Bulgaria, WWF România, WWF Adria Serbia, Asociaţia Naţiunilor Unite din Bulgaria şi Fundaţia Cehă pentru Parteneriat de Mediu cu sprijinul financiar al Iniţiativei Europene pentru Climat (EUKI) a Ministerului Federal German pentru Afaceri Economice şi Acţiune Climatică.

Ştire selectată de BTA pentru promovare şi publicare de către AGERPRES, fără intervenţie pe text, conform acordului de colaborare dintre agenţii.

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa “Energia 2022”
Apanova
BTPay
Electromagnetica
arsc.ro

Curs valutar BNR

07 Oct. 2022
Euro (EUR)Euro4.9410
Dolar SUA (USD)Dolar SUA5.0408
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0873
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6488
Gram de aur (XAU)Gram de aur277.3997

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

solarenergy-expo.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro