Bucureştiul a tranzacţionat cu peste 50% mai multe unităţi rezidenţiale decât Timiş, Braşov şi Cluj la un loc

R.S.
Companii / 11 iunie

Bucureştiul a tranzacţionat cu peste 50% mai multe unităţi rezidenţiale decât Timiş, Braşov şi Cluj la un loc

Piaţa imobiliară din Bucureşti continuă să fie o destinaţie atractivă pentru investiţii, cu un interes crescut pentru locuinţe noi şi pentru proprietăţi care oferă randamente ridicate din închiriere.

Vânzările de locuinţe din luna Mai 2024 au fost apropiate de cele realizate în luna similară a anului trecut, demonstrează o stabilitate puternică în faţa provocărilor economice actuale, dar şi un apetit continu a sectorului imobiliar pentru investitori şi cumpărători.

Conform datelor furnizate de Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (ANCPI), în luna Mai 2024 s-au înregistrat 3.376 unităţi imobiliare vândute, în comparaţie cu 3.516 unităţi vândute în aceeaşi perioadă a anului trecut, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Potrivit comunicatului, cifrele ANCPI arată că Bucureştiul are o piaţă matură, cu o cerere ridicată pentru investiţii în real estate.

"Ultima lună a fost una excelentă pentru piaţa imobiliară din Bucureşti. Vânzările însemnate reflectă încrederea pe care o au cumpărătorii în potenţialul de creştere a pieţei şi în randamentele bune aduse de investiţiile de profil. Investiţia într-un apartament sau casă, reprezintă un instrument puternic de securizare a banilor. North Bucharest Investments a înregistrat o creştere notabilă a vânzărilor, cu 128 de tranzacţii finalizate în Mai 2024 , comparativ cu 51 de unităţi vândute în Mai 2023. Creşterea de 150% a vânzărilor noastre din ultima lună vine şi ca urmare a creşterii portofoliului de proiecte, ceea ce asigură clienţilor noştri o ofertă generoasă de produse imobiliare de top. Alegem parteneri cu istoric bun în piaţă, care beneficiază de infrastructura dezvoltată în proximitate, de poziţionare strategică şi acces la facilităţi esenţiale," declară Vlad Musteaţă, CEO al North Bucharest Investments.

Datele de vânzări subliniază interesul ridicat pentru locuinţe noi şi nevoia rezidenţilor din Capitală pentru creşterea confortului şi securizarea investiţilor.

De altfel, Bucureştiul se află în topul oraşelor cu cele mai multe apartemente case şi apartamente tranzacţionate în luna Mai 2024, cu 3,376 unităţi. Conform ANCPI, topul este urmat de Timiş - 702, Braşov - 653 şi Cluj - 618.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
digi.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

12 Iul. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5689
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0989
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9158
Gram de aur (XAU)Gram de aur353.2067

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
letapebytourdefrance.com
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb