Business Card

SCHLUMBERGERCOFETARIILE DELICECOTNARIAVRAPIANO BALLROOMDOMENIUL GREACAVINARTEBOROMIRCELEBRATION CATERINGAnverguraHAPPY FOREVER BY ANDREEACOMERCIANTI DE DIAMANTE ROSENBERG & PARTNERSFORNETTIROD PRINTLACTATE BRADETMELINI FRUTTASANO VITANISSA

"Acest al doilea vârf va fi depăşit în maxim două săptămâni şi va începe fără nicio discuţie o scădere"

Epidemiologul Molnar Geza: "Acest al doilea vârf va fi depăşit în maxim două săptămâni şi va începe fără nicio discuţie o scădere"

A.BMiscellanea / 11 iulie

Epidemiologul Molnar Geza a afirmat, sâmbătă, la Digi24, că numărul mare de cazuri din ultima vreme nu este răspândit egal în toată ţara iar în acest moment România trece printr-o "revenire" a primului val de îmbolnăviri, care va trece în maxim două săptămâni. El consideră că izolarea este un act medical, iar carantina unul administrativ, iar persoanele infectate trebuie izolate pentru a nu răspândi virusul. Epidemiologul nu consideră că starea de urgenţă se mai impune să fie folosită în acest moment.

 Preşedintele bulgar cere demisia Guvernului "mafiot"

Preşedintele bulgar cere demisia Guvernului "mafiot"

A.BInternaţional / 11 iulie

Şeful statului bulgar a cerut, sâmbătă, demisia Guvenului, căruia i-a denunţat "caracterul mafiot", după percheziţii fără precedent la sediul preşedinţiei ordonate de Parchet, instrumentalizate, potrivit lui Rumen Radev, de premier,transmite AFP şi News.ro

Ce trebuie să conţină certificatul pentru testul negativ de COVID-10

GRECIA:Ce trebuie să conţină certificatul pentru testul negativ de COVID-10

A.BInternaţional / 11 iulie

Formularul electronic pentru accesul prin unicul punct al frontierei bulgaro-elene deschis turiştilor, cel de la Promachonas, nu mai e disponibil pînă marţi, astfel că cei care nu l-au completat deja vor trebui să-şi amâne călătoria pentru miercuri, au anunţat sâmbătă, autorităţile elene. De asemenea, au precizat ce date trebuie să conţină certificatul pentru testul negativ la COVID-10 soicitat turiştilor, precum şi condiţiile în care trebuie făcut testul.

Citeşte toate articolele din Actualitate

Ediţia din 10.07.2020
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle