Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

BVB convoacă AGAO pentru alegerea preşedintelui consiliului insituţiei

D.V.
Piaţa de Capital /

BVB convoacă AGAO pentru alegerea preşedintelui consiliului insituţiei

Consiliul de Administraţie al Societăţii Bursa de Valori Bucureşti (BVB) reunit în şedinţă din data de astăzi, a hotărât convocarea Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor Societăţii (AGAO), la data de 20 noiembrie, pentru aprobarea Procedurii pentru alegerea membrilor şi Preşedintelui Consiliului Bursei, se arată într-un comunicat publicat pe siteul BVB.

Lucian Anghel, preşedintele actual al BVB, este pe picior de plecare de la conducerea board-ului, în condiţiile în care mandatul său este aproape de final, iar acţionarii operatorului pieţei ar dori schimbarea sa.

Preşedintele BVB a declarat ieri cu ocazia workshopului "Made in Romania": "Personal, mă simt împlinit şi sunt bucuros şi onorat că am făcut parte din acest proiect extraordinar de încercare de upgradare a României, pentru că nu Bursa de Valori Bucureşti sau piaţa de capital, ci România a primit acest statut superior (n.r. de piaţă emergentă). Sunt convins că va fi puţin mai bine pentru noi toţi dacă vom folosi inteligent această platformă de finanţare".

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS