Câciu: Institutul Clinic Fundeni va beneficia de un corp nou de clădire cu o suprafaţă de peste 100.000 de metri pătraţi

F.D.
Miscellanea / 27 mai

Câciu: Institutul Clinic Fundeni va beneficia de un corp nou de clădire cu o suprafaţă de peste 100.000 de metri pătraţi

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene Adrian Câciu a anunţat că Institutul Clinic Fundeni va beneficia de un corp nou de clădire, cu o suprafaţă generoasă de peste 100.000 de metri pătraţi, cu ajutorul fondurilor europene.

"Institutul Clinic Fundeni! Investiţie de 500 milioane euro prin Programul Sănătate, fonduri europene. Dincolo de cifre, de contracte, de proiecte, sunt oamenii şi binele pe care-l fac finanţările europene pentru toţi românii. Spuneam săptămâna trecută că cele mai mari valori contractate se înregistrează în cadrul Programului Sănatate (cca 2 mld eur) şi Programului Dezvoltare Durabilă. Astăzi vreau să vă arăt concret, ce înseamnă aceste valori, printr-un exemplu concret: Institutul Clinic Fundeni. Cu ajutorul fondurilor europene, Institutul Clinic Fundeni va beneficia de un corp nou de clădire, cu o suprafaţă generoasă de peste 100.000 de metri pătraţi. Aici vor fi centralizate toate activităţile de transplant, oferind o şansă la viaţă mai multor pacienţi", a scris Adrian Câciu, luni pe Facebook.

El a mai spus că "investiţia este semnificativă, depăşind 500 de milioane de euro, şi reflectă angajamentul nostru de a oferi cea mai bună experienţă medicală posibilă".

"Scopul este de a crea un spaţiu modern, confortabil şi propice vindecării, astfel încât pacienţii să se simtă în siguranţă şi bine îngrijiţi, beneficiind de cele mai noi metode de diagnostic şi tratament. Noul corp de clădire va facilita atât o creştere a capacităţii de tratare, cât şi o dezvoltare semnificativă a cercetării şi inovaţiei medicale. Va avea un spaţiu adecvat pentru desfăşurarea de activităţi educaţionale, contribuind la formarea continuă a personalului medical. Sunt convins că noul corp de clădire va transforma Institutul Clinic Fundeni într-un centru de excelenţă medicală, oferind o experienţă de top şi contribuind la o Românie mai sănătoasă", a mai spus ministrul PSD.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

23 Iul. 2024
Euro (EUR)Euro4.9729
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5749
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1357
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9082
Gram de aur (XAU)Gram de aur354.1460

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
roenergy.eu
rommedica.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb