Camera Reprezentanţilor din Texas a votat un proiect de lege care interzice fetelor transgender să participe la activităţi sportive şcolare

S.B.
Internaţional / 16 octombrie

Camera Reprezentanţilor din Texas a votat un proiect de lege care interzice fetelor transgender să participe la activităţi sportive şcolare

Camera Reprezentanţilor din Texas a votat vineri un proiect de lege care interzice fetelor transgender să participe la activităţi sportive şcolare, după trei încercări nereuşite, informează news.ro.

Texas este pe cale să se alăture altor şapte state care au adoptat legi similare în acest an, în cadrul unei campanii naţionale în care parlamentarii republicani au introdus astfel de proiecte în 32 de state. Proiectele au rolul să împiedice femeile şi fetele transgender să concureze în echipele sportive feminine.

Conservatorii afirmă că protejează competiţia corectă, dar activiştii egalităţii drepturilor au criticat campania ca fiind un atac discriminatoriu la adresa persoanelor transgender, afirmînd că nu există dovezi că femeile şi fetele trangender domină sporturile.

Analiştii politici afirmă că această campanie are rolul să animeze susţinătorii republicani de orientare dură.

"Nu există dovezi că există o problemă", a spus Robert Stein, profesor de ştiinţe politice la Universitatea Rice din Houston.

În timp ce Senatul din Texas a adoptat un proiect de lege însoţitor, trei versiuni anterioare ale legislaţiei au fost blocate în comitetul de educaţie publică, care are un preşedinte democratic.

Republicanii au creat apoi o nouă versiune a proiectului de lege şi l-au trimis printr-un comitet select pe care îl controlează, permiţându-i să treacă în plen joi seara târziu.

Proiectul de lege s-a întors la Senat pentru aprobarea procedurală şi se aşteaptă să ajungă la biroul guvernatorului Greg Abbott.

Republicanii din Texas au adoptat o agendă foarte conservatoare în acest an, inclusiv noi legi care fac mai dificilă votarea, interzicerea aproape în orice situaţie a avortului şi eliminarea necesităţii unui permis pentru a purta o pistol ascuns.

"La fel ca o mulţime de alte lucruri din politica din Texas în acest moment, acest lucru se vinde în principal alegătorilor din Partidul Republican, conduşi foarte ideologic. Aceştia sunt alegătorii care se prezintă la primarele republicane", a declarat James Henson, directorul Texas Politics Project la Universitatea din Texas.

Alabama, Arkansas, Florida, Mississippi, Montana, Tennessee şi Virginia de Vest au adoptat legi similare referitoare la sportivii transgender, iar guvernatorul Dakotei de Sud, Kristi Noem, a semnat un ordin executiv care susţine o interdicţie sportivă pentru transgenderi.

Unele dintre aceste legi sunt contestate în justiţie. Idaho a adoptat anul trecut o lege similară, care a fost blocată de o curte federală, iar o curte federală a decis în iulie că o fată trans de 11 ani din Virginia de Vest trebuie să poată participa la preselecţia pentru intrarea în echipele de fete pentru tracking de cross-country la şcoala ei, sfidând o lege similară adoptată în aprilie.

Opinia Cititorului ( 9 )

 1. Ce discriminare medievala. Ambasadorul roman din SUA sa protesteze!

  1. inseama ce esti prost(a) si n-ai inteles . fata este baiat de fapt , si de asta se fac probe sportive separate la femei si la bbti , altfel daca ar fi la comun n-ar mai castiga nici o fata .

   Invers!

   Ești de buna credință, Este foarte adevărat ce susții în a doua parte a postării, dar, greșești în prima parte!  

   Mai gândește!  

   Omul, inteligent, susține exact ceea ce susții și tu

   Unii oameni au simțul umorului!  

   da, dar cu lgbt ul asta de acum , te gandesti mai putin la umor si mai mult la asaltul bulangiilor .

  Titlul spune un neadevar, articolul detaliaza povestea si il contrazice.

  1. Atentie! la pct. 3 se preia (fara citarea sursei) un articol de pe unul din celebrele site-uri de fake news de la noi.

   Redactia Bursa se sesizeaza? 

  RĂZBOIUL MONDIAL AL “ELITEI” BOGAȚILOR CU POPULAȚIA LUMII – o privire fugitivă a unui “insider” american printre SCENARIILE URMĂTOARELOR CRIZE, IMINENTE, provocate de “artizanii” MARII RESETĂRI.

  International Man: Doug Casey despre viitoarea „criză” pe care a plănuit-o elita globalista 

  International Man: În fiecare an, guvernarea mondială – cei mai influenți lideri mondiali, CEO-uri ale marilor corporații, universitari de top și chiar vedete – se reunesc la Davos. Discută despre subiecte care îi interesează și impun politicile lor preferate. 

  Care este părerea ta despre adunarea de la Davos și despre ceea ce fac? 

  Doug Casey: Adunarea de la Davos a devenit cel mai vizibil element al clasei conducătoare. Asta deși se suprapun cu multe alte grupuri care promovează aceeași agendă – Bilderberg, CFR și Bohemian Grove fiind unele dintre acestea. 

  Acum vreo doi ani am scris un articol după ce am participat la Concordia, care este un eveniment foarte asemănător, cu exact aceiași oameni. Nu intenționez să mai dau pe acolo. A fost îngrijorător și deprimant să ascult şmecheri lipsiţi de suflet trăncănind despre cea mai bună modalitate de a conduce plebea. 

  Acești oameni fac parte din ceea ce ați putea numi Deep State-ul mondial. Toți se cunosc între ei. Merg la aceleași conferințe și, cel mai adesea, au frecventat aceleași universități, aparțin acelorași cluburi sociale și au copii în aceleași școli. 

  Dar, cel mai important, împărtășesc aceeași viziune asupra lumii. Locuiesc în propriul lor buncăr, unde restul de 7,9 miliarde de oameni din lume sunt străini. Deci e normal ca oamenii dintr-un astfel de grup relativ strâns – deși informal – să conspire. 

  E celebră observaţia lui Adam Smith cum că ori de câte ori doi bărbați având aceeași ocupație se adună, ei pun la cale întotdeauna ceva împotriva intereselor publicului. Este un lucru perfect normal și natural. 

  Dar acești oameni nu sunt doar comercianți care se străduiesc să facă câțiva shekeli în plus. Acești oameni sunt oamenii de maximă importanţă din toate guvernele, ONG-urile, corporațiile, universitățile și organizațiile media din lume. N-au decât dispreț pentru oamenii mici, pe care îi tratează fie ca idioți utili, fie ca guri inutile. Pe ei îi interesează puterea mai mult decât orice altceva. 

  După cum au arătat recent prin acest exercițiu COVID, ei cam controlează întreaga lume. Sunt foarte periculoși; eu îi disprețuiesc. 

  Internationa l Man: În 2019, cu mult înainte de raportarea primului caz de COVID, Forumul Economic Mondial (WEF), care găzduiește conferințele anuale de la Davos, a organizat un eveniment pentru a discuta despre posibilitatea unei pandemii mondiale. 

  De fapt, au desfășurat un exercițiu de simulare a modului în care scenariul ar putea evolua și în care guvernele, marile corporații și mass-media ar trebui să gestioneze situația. 

  Ce crezi despre asta? A fost o coincidență? 

  Doug Casey: Acești oameni sunt destul de îndrăzneți. Ei cred – în mod just – că 90% din populaţie va înghiţi, practic, ceea ce li se va da și va accepta orice li se spune. N-am nicio îndoială că acești oameni au o înțelegere informală unii cu alții privitoare la modul în care lumea ar trebui să fie resetată pentru folosul lor. Nu este o conspirație formală per se, doar o consecință firească a ceea ce se întâmplă în mod inevitabil atunci când oamenii care provin din aceeași clasă socială, au aceeaşi viziune asupra lumii și aceeaşi filosofie se află într-o poziție de putere. 

  Problema este că războaiele mondiale din ultimul secol au devenit tot mai grave de fiecare dată. Primul Război Mondial a fost incredibil de urât. Al Doilea Război Mondial a fost și mai urât. Am evitat un război termonuclear mondial cu Uniunea Sovietică. Dar asta nu înseamnă că al treilea război mondial nu va avea loc. Va fi doar diferit decât ar fi avut loc acum 40 sau 50 de ani. 

  Deci, pe baza tendinței actuale, dacă Primul Război Mondial a ucis 20 de milioane de oameni și cel de-al Doilea Război Mondial a ucis 60 sau 80 de milioane de oameni, orice s-ar putea întâmpla în ceea ce se va dovedi a fi cel de-al treilea război mondial. Poate 500 de milioane sau un miliard. Gândiţi-vă la scară largă, ca oamenii care au pus la punct Raportul Deagel. 

  Așa cum am mai spus, acest război nu va avea prea mult de-a face cu gunoaiele depăşite precum tancurile Abrams, F-35 și transportatoarele Ford. Aceste jucării nu servesc unui scop mai mare decât acela de a falimenta SUA în timp ce îmbogățesc statul paralel. Acesta va fi în primul rând un război cibernetic și biologic. 

  Sunt doar surprins că mulți oameni nu se uită și nu fac legătura cu filmul V de la Vendetta, a cărui acţiune se învârteşte și ea în jurul unui virus numit virusul Saint Mary. Lumea are nevoie disperată de un V real. 

  Chiar sunt o mulțime de paralele astăzi. Mă întreb dacă „oamenii mici” știu că elita plănuiește sau se joacă cu ideea unui virus de ani de zile. Probabil că nu – este greu să ne imaginăm că cineva ar putea fi la fel de rău precum naziștii, sovieticii sau comuniştii chinezi, deoarece astea ţin de istoria antică și natura umană s-a schimbat, evident. Un mare virus care loveşte omenirea a făcut obiectul multor romane și filme SF de-a lungul anilor. Și acum, ca de obicei, viața imită arta. 

  Să facem un exerciţiu de imaginaţie pentru o clipă. Poate că elitele, care de cele mai multe ori se deghizează în filantropi, vor da o explicaţie logică planului lor ca fiind o modalitate de a curăța bazinul genetic, reducând populația cu 80 sau 90%. N-am nicio îndoială că acești oameni ar putea justifica o plagă virală drept o modalitate de a salva Gaia [pământul] de plaga umană. Poate că vaccinul va fi de fapt adevăratul vector, ucigându-i pe unii după un timp și sterilizând restul. Poate că va servi drept catalizator pentru cei 80% vaccinați supuşi, pentru a-i pune pe cei 20% de nevaccinați insubordonaţi în lagăre. Poate că virusul actual este doar prima mişcare și, după tulpinile Delta și Mu, se va prezenta o variantă Zeta cu adevărat serioasă. Orice este posibil. În acest moment, trăim într-o lume SF. 

  Chiar dacă lucrurile merg mai mult sau mai puțin așa cum sunt acum, există o mulțime de avantaje legate de virusul COVID-19 din punctul lor de vedere. Prăbușirea economiei, Mai Marea Criză Economică, nu va fi pusă pe seama băncii centrale, a inflației și a statului. Aceştia vor fi prezentaţi ca eroi în lupta împotriva virusului. Criza economică va fi explicată ca fiind cauzată de COVID – acest Deus ex machina – spre deosebire de cauzele reale. Este, într-adevăr, destul de pervers. 

  International Man: La începutul acestui an, Forumul Economic Mondial (WEF) a început să facă multă gălagie în legătură cu atacurile cibernetice care perturbă lanțurile de aprovizionare globale. Klaus Schwab, fondatorul WEF, a solicitat ca internetul să fie vaccinat preventiv – ceea ce înseamnă probabil mai multe controale, reglementări și mai puțină libertate și intimitate. Prevăd următoarea criză reală sau fabricată? Care ar fi scenariul? 

  Doug Casey: Nu am niciun dubiu în acest moment că SUA și, de fapt, multe țări, se transformă în adevărate state polițienești. Se întâmplă chiar în fața ochilor noștri cu Australia – întreaga țară este blocată. Oamenii, cu măşti tot timpul, desigur, nu pot merge mai departe de câțiva kilometri de locuinţele lor fără a suferi pedepse draconice. Nimeni nu poate intra în Australia și – asta e cu adevărat șocant – nimeni nu poate pleca. Și treaba asta nici măcar nu e pusă la îndoială. Dacă se poate întâmpla în Australia, Noua Zeelandă și în anumite părți din Canada, se poate întâmpla oriunde. 

  Se pare că începe să se întâmple aici, în SUA, Biden prezentând nu foarte subtile amenințări la adresa persoanelor care nu sunt vaccinate. A fost un semn de rău augur să-l auzim pe bătrânul senil spunând că el și vaccinații cei virtuoşi încep să-şi „piardă răbdarea” cu americanii care cred că își controlează ei propriile corpuri. 

  Nu intenționez să mă vaccinez. În cel mai bun caz, vaccinul nu are eficacitate dovedită și, probabil, nu vom ști cât de riscant este timp de câțiva ani. Iată de ce, în trecut, terapiile complet noi au trebuit mereu testate ani de zile. Dar în acest caz nu s-a mai aplicat această regulă. 

  Însă psihoza vaccinului este doar un aspect al acestui război. Oricât de mult ar vrea elitele să promoveze evenimentul din 6 ianuarie din Washington DC [așa-zisa „atacare asupra Capitoliului”] drept un echivalent al incendierii Reichstag-ului, nu cred că americanii obișnuiți cad în plasă. Prin urmare, poate că se va întâmpla ceva real sau imaginat pentru a le permite să marcheze o întreagă clasă de cetățeni americani ca teroriști interni. 

  Acum avem oameni cu adevărat nebuni care controlează aparatul de stat. Au exact același profil psihologic și filosofic precum bolșevicii sau iacobinii. Nu vor renunța la putere de bunăvoie. Orice este posibil în acest moment; suntem încă la început. 

  Pe măsură ce trecem de marginea Mai Marii Crize Economice, există de fapt ceva mult mai serios de luat în considerare în privința situației mondiale. Lucrurile sunt similare cu 1914 sau 1939. Cine știe exact ce se va întâmpla în continuare? 

  International Man: Isteria COVID a funcționat extraordinar de bine pentru politicienii înfometați de putere din întreaga lume. Publicul a acceptat acum un nivel fără precedent de control al guvernului asupra vieții lor cotidiene. Dacă există așa-numita „pandemie cibernetică”, așa cum sugerează elitele, care ar fi consecințele asupra libertății personale? 

  Doug Casey: După cum am spus mai devreme, cel de-al treilea război mondial nu va fi despre arme nucleare sau armate convenționale, ci despre biologie și computere. Aspectul războiului cibernetic va fi imens, deoarece întreaga lume rulează acum pe computere. De fapt, lumea începe să funcționeze pe inteligență artificială. Nu mă îndoiesc că şi robotica îşi va intra în rol curând. 

  În ceea ce privește o pandemie cibernetică și închiderea Internetului, aș spune că este aproape o certitudine. Ei vor cu siguranță să facă asta, deoarece eşti, de fapt, viu atât timp cât poţi comunica cu ceilalți. Dacă nu-ți poți transmite gândurile sau știrile despre ce se întâmplă altor oameni, ai putea fi la fel de bine să fii sigilat într-un mormânt. Este logic că oamenii care doresc să controleze alte persoane vor să reducă mijloacele curente de comunicare. Vor găsi motive pentru a da jos de pe internet ceea ce ei consideră că sunt vederi nesănătoase. S-a întâmplat deja în ceea ce privește așa-numita pandemie. Opiniile contrare, oricât de bine motivate și factuale, chiar din surse renumite, sunt anulate. Disidența, chiar discuția nu sunt tolerate. Veți găsi această situaţie răspândită în toate celelalte domenii ale discursului intelectual și politic. 

  Deja nu putem călători cu ușurință; zborurile interne sunt nepotrivite, iar zborurile internaționale au scăzut cu aproximativ 85%. Se pregătesc pașapoartele de vaccinare. În multe locuri nu ne mai putem aduna, nici măcar în grupuri mici. Și, desigur, următorul lucru important este un internet puternic controlat. În acel moment, tot ce veți avea este ceea ce vi se spune oficial și ce puteți vedea în propria voastră mică zonă locală. Acești oameni sunt determinaţi să anuleze comunicarea. Este o modalitate excelentă, realmente critică, pentru a avea controlul. Nu vor ca oamenii să se poată organiza pentru a li se opune. 

  În discursul său recent, Biden i-a indicat de mai multe ori pe nevaccinaţi ca pe un potențial inamic – un pericol intern. Nu este o coincidență faptul că persoanele care nu doresc să se înţepe sunt asociaţi cu persoanele cu puncte de vedere convenționale de dreapta, alegătorii Trump și conservatorii culturali. Liniile de luptă au fost trasate. S-a transformat cu adevărat într-un război de clasă și ideologic. 

  Ei joacă cartea sănătăţii cu această prostie COVID. Joacă cartea rasismului şi a terorismului intern. Ei reușesc să delegitimeze valorile și istoria americană, precum și masculinitatea în general și bărbaţii albi în special. Următoarea mişcare va fi legată de punerea reflectoarelor pe înșelătoria privind încălzirea globală. Voi, plebea, nu veţi avea voie să faceţi nimic, iar majoritatea vor accepta asta, deoarece au fost îndoctrinați de-a lungul mai multor generații să creadă că e corect aşa. Elitele fac tot ce le stă în putere pentru a spori frica. Frica pentru sănătatea ta, frica de terorismul intern, frica de nesupunere și frica de distrugerea planetei de către climă. 

  După cum am discutat anterior, frica este cel mai puternic instrument pe care guvernele îl au pentru a controla oamenii. Asta înseamnă guvernele. Lor le merge bine când îţi e frică. Frica este sănătatea statului. 

  International Man: Ce poate face o persoană obișnuită pentru a se apăra de această direcţie îngrijorătoare? 

  Doug Casey: În Arhipelagul Gulag al lui Soljenițîn, el vorbește despre cum, când sunt toți împreună în Gulag în cele mai proaste condiții posibile, spun: „Dacă am fi știut, când ar fi venit să ne adune pe fiecare… Dacă am fi apucat doar o tigaie, o țeavă sau o piatră și i-am fi atacat pe acești criminali… ” Dar le era teamă. Și nu credeau că lucrurile ar putea fi aşa de rele cât s-au dovedit a fi. 

  Este de înțeles că au ezitat să atace reprezentanţii aparatelor de stat atunci când au plecat spre Gulag, la fel cum evreii au atacat rareori Gestapo-ul când i-au adunat pentru a-i duce în lagăre. S-ar putea să vă gândiți, în mod firesc: „Acești oameni nu pot fi atât de serioși. Acești oameni nu pot fi atât de răi…”. Și v-aţi înșela. 

  Este nevoie de mult curaj fizic şi pentru a ne gândi la aceste lucruri. 

  De ce nimeni din nomenclatura din jurul lui Stalin nu l-a ucis pur şi simplu? Știau cu toții că șansele erau mari ca el să-i omoare în cele din urmă. Ai fi zis că oricare dintre șobolanii din jurul lui i-ar fi putut tăia gâtul. Dar tuturor ne este frică să luăm astfel de măsuri de ordin fizic pentru că tindem să fim optimiști. Tindem să sperăm la ce e mai bun, așa cum o facem chiar acum. Sperăm că acest lucru va trece și poate că aşa va fi. Dar se rezumă la ce veți face, poate peste cinci minute de acum, când vă veţi confrunta faţă în faţă cu un membru al aparatului de stat care vă va da o comandă. 

  Ce veţi face? 

  Este prea periculos să întreprinzi acțiuni fizice împotriva insului, deoarece ar putea aduce toată greutatea organizației de stat asupra ta. 

  Deci, cum reziști? Ei bine, în afara cazului în care vrei să fii un erou, singurul lucru la care mă pot gândi este să ai suficiente bunuri pentru a te putea izola de băieții răi sau pentru a te muta fizic într-un alt loc. Ne îndreptăm spre o perioadă foarte dură a istoriei SUA, în special pentru următorii trei sau patru ani. 

  1. Citiți, cu atenție, postarea și veți ști esențialul!

   in parte se justifica prezicerile tale . la o interzicere totala a drepturilor si al exprimarii libere , smecherii care planuiesc asta nu vor realiza nimic , pentru ca nu va mai exista acea supapa de refulare si capacul va sari de pe oala , si cine vor pierde cel mai mult ? cei care AU de pierdut , nu cei saraci !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

GALA BURSA 2021
Dtlawyers
BTPay
GRAMPET GROUP
Electromagnetica
ifep.ro
UNNPR

Curs valutar BNR

29 Noi. 2021
Euro (EUR)Euro4.9490
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.3853
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7366
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8544
Gram de aur (XAU)Gram de aur253.3079

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro