Crypto

CANDIDAŢI LA PRIMĂRIA BUCUREŞTIULUIBîlciul mincinoşilor

MAKE
Ziarul BURSA #Politică / 26 aprilie 2016

Ilustraţie preluată de la Bucarest Hebdo

Ilustraţie preluată de la Bucarest Hebdo

Liberalii cad ca popicele lovite de bila Primăriei Bucureştiului - poc!, Cristian Buşoi, poc!, Ludovic Orban, poc!, Marian Munteanu -, iar Cătălin Predoiu, cel de-al patrulea candidat desemnat la acest bowling, în decurs de o lună şi jumătate, se clatină şi el, sub suflul abjecţiilor lui Cristian Sima, aşa-numitul "broker fugar", căruia, ca singură demnitate, i-a mai rămas, doar, să figureze în Cartea Infamiei.

Cătălin Predoiu s-a speriat că imaginea publică îi va fi contaminată la muşcătura de Golum a lui Cristian Sima şi a minţit că n-ar fi fost apropiaţi, că doar i-a dat "Bună ziua!".

În replică, Sima a furnizat presei imagini video şi foto, unde, în unele, petrece pe după gît cu Predoiu şi cu paharele în mîini, în altele, doarme împreună cu el, probabil după beţie.

Ieri, co-preşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat că nu vede nimic rău în faptul că Predoiu a stat la masă cu Sima.

Nici eu.

Am stat la masă cu Sima, cu nevastă-sa şi cu fiică-sa, iar masa era masa din sufrageria casei mele şi n-am văzut nimic rău în asta şi nici acum nu văd că asta ar fi ceva rău.

Rău nu e să stai la masă cu ceva care pare să aibă formă de om (mă refer la Sima, care, de fapt, este un Golum), ci să minţi că n-ai făcut-o.

Minciuna este rea.

Predoiu a minţit.

Ştiam că minte încă de cînd a minţit, pentru că Sima, oricît de mincinos ar fi, totuşi prea mi se lăuda de fiecare dată ce prieten e el cu Predoiu şi mai povestea şi detalii îndeajuns de verosimile (dar sunt convins că relatările lui de acum sunt pline de minciuni).

Candidatul liberal la Primărie a minţit.

Şefa lui de partid, Alina Gorghiu, a minţit şi ea.

Evident că problema lui Predoiu nu-i că a fost apropiat de Sima, ci că Predoiu, acum, minte.

Gorghiu se face că nu pricepe şi-l susţine, în continuare pe Predoiu, la Primăria Bucureştiului.

Dacă PNL cîştigă, atunci vom avea un primar mincinos.

Ceilalţi trei nu ştiu bine ce defecte au, dar ăsta-i mincinos şi minte prosteşte.

Ne rămîne PSD-ul.

Gabriela Vrînceanu Firea.

O doamnă drăguţă, cu opţiuni nefericite.

Fostă colegă de breaslă, în slujba televiziunii decerebrate şi imorale a lui Dan Voiculescu - pentru mine, o caracterizare suficientă, dar, de fapt, nu este o caracterizare completă, pentru că, peste asta, face parte dintr-un partid condus de un infractor - preşedintele PSD Liviu Dragnea, condamnat la doi ani cu suspendare, pentru malversaţiuni electorale.

Gabriela Vrînceanu Firea şi-a exprimat, ieri, sprijinul pentru infractorul Liviu Dragnea, în războiul declanşat de preşedintele executiv Valeriu Zgonea, care a cerut demisia lui Dragnea din fruntea partidului, în urma condamnării aceluia.

Dimpotrivă, Firea a sprijinit ideea demisiei lui Zgonea, deşi Zgonea încă nu este condamnat în cele două dosare, despre care se spune că i le-a întocmit DNA.

Adică, pentru Firea nu contează cine este dovedit infractor şi cine nu (încă), pentru ea contează cine are puterea în acest moment şi acest fel de om ar fi primarul Bucureştiului, dacă PSD cîştigă Primăria.

Dar stai, asta nu e totul!

Un alt mincinos notoriu,Victor Ponta, s-a găsit acum să bage 220 de volţi în PSD, afirmînd că în conducerea partidului se găseşte un ofiţer acoperit al serviciilor de intelligence, ceea ce, dacă s-ar dovedi, ar fi o ilegalitate cam oribilă, cu care, de altfel, suntem foarte vaccinaţi, încă de pe vremea lui Ceauşescu.

După aceea, Ponta a mai spus că Lucian Isar este şi el ofiţer acoperit, adică preşedintele PNL Alina Gorghiu s-ar găsi în situaţia să nască, în chiar perioada alegerilor pentru Primărie, băieţelul unui securist.

Alina Gorghiu a replicat că Ponta este un caz patologic, ceea ce, indiferent că ar fi sau că n-ar fi securit Lucian Isar, este adevărat.

Dar, dacă nu PNL şi nu PSD, atunci cine?!

Robert Turcescu, bineînţeles!

Ha!

Păi, Robert Turcescu nu este gravid cu un securist, decît dacă este autosexual.

Liber şi nesilit de nimeni, el a devenit securist, cu mîndrie.

Despre Turcescu nici măcar nu putem spune, ca în cazul Gabrielei Vrînceanu Firea, că ne-ar fi fost "coleg de breaslă", pentru că el era ofiţer acoperit, pe cînd practica aşa-zisul "jurnalism", în văzul lumii.

Nu ştiu ce socoteală îşi va fi făcut Traian Băsescu, nominalizîndu-l din partea partidului PMP, dar este o socoteală tîmpită şi dispreţuitoare la adresa electoratului.

Turcescu nu a suportat nici un proces pentru dezvăluirea secretului de serviciu.

Turcescu spune că nu a îndeplinit nici un ordin din partea serviciilor, dar ne-a prezentat statele de plată, ca ofiţer acoperit.

Minte sau a primit bani necuveniţi.

Dacă PMP ar cîştiga primăria (ceea ce pare o farsă băsesciană), atunci am avea în Robert Turcescu un primar mincinos sau hoţ, sub acoperire-descoperire.

Alţii?

Nu văd de ce ne-ar interesa, de vreme ce preşedindele Klaus Iohannis nu se gîndeşte să demisioneze, după ce a încasat necuvenit atîta amar de chirie de la Raiffeisen Bank, pentru casa din Sibiu, pe care nu avea dreptul să o deţină.

Paşte fericit!

Sau Întîi Mai sărbătoresc!

Cum vă place.

Opinia Cititorului ( 36 )

 1. Egal cine ne minte. Important e sa o faca frumos. Ca domnul Treichl :-)

  1. " senzational" apartine unui dungat, ai cerut voie sa folosesti cuvantul ?

  Despre Nicusor Dan nimic de rau? Inseamna ca e bun de primar.

  1. Poate ca mai rau e sa nu fii mentionat...

   Nu a fost niciodata in pozitia de a face rau. Este una din optiunile care nu au cadavre in dulap.

  SUPERB !!!

  Se pare ca oriunde intorc capul ma dau numa' peste SECURISTI

  Cum de numai acuma imi dadui seama ? De 25 de ani sint tot in duminica orbului. Acuma au dat drumu' la odraslele lor si care ca si a lui aiasta Burghiu sau cum o mai chema o sa faca unu mic dar mare SECURISTU' or SECURISTA de servici.

  La vremuri noi tot noi ! 

  1. Ma depasesti un pic , dar na.

  Hai să nu exageram!

  Și Ponta și Turcescu și Iar sunt prea puști ca sa fie securiști. 

  1. Nu, nu sunt prea tineri, ca una e sa lucrezi cinstit la SRI si alta e sa fii SRI-ist ilegal. In ultimul caz esti securist, in buna traditie ceausista.

  Este bine ca megaescrocii faliti, precum domnul Sima, si-au infiltrat valetii, precum acest valet oportunist numit Predoiu!!!!

  ... ar putea fi soluita in cazul candidatilor pentru primarie. E fara dubii ca partidele politice ne propun candidatii care n-au nicio treaba cu interesul cetateanului. Trebuie sa cautam printre noi oameni cu adevarat implicati si competenti pentru a ne reprezenta si conduce, altfel...

  1. Democratie pt cine -Catalin Avramescu

  Excelent. Despre Gollum, intuiesc ca este atat de malefic, incat sa provoace nesiguranta si temeri oricarei persoane cu care a interactionat vreodata. Cred ca asta poate explica aparitia minciunii. Personal, inclin sa acord credit acestei circumstante atenuante, in cazul unui dintre cei vizati in articol. Fereasca Dumnezeu, sa ai de a face cu Gollum! Felicitari si repet intrebarea: Gollum va aparea in fata unei instante romanesti?

  1. Ultima stire primita de la avocatul meu este ca astepta justificarea respingerii procesului meu cu Sima, ca sa atace pe alta cale.

   Aparent, procesul ar fi complicat; in realitate, nu vad de ce sa nu-l cistig.

   Doar ca dureaza. 

   Spre deosebire de toti nenorocitii care "au incredere in justitie", experientele mele spun ca nu trebuie sa am.

   Om trai si om muri. 

   Am aflat detalii: procesul meu este in apel si este in civil, astfel ca Gollum nu e obligat sa apara in instanta.

   In schimb, cazul este cercetat de DIICOT, ceea ce face posibil ca Gollum sa fie obligat sa compara in fata instantei. 

   Aha si ce fac? Se duc dupa el in Elvetia si il iau cu arcanul? La cum merge justitia la noi...E el liber si candidat Piedone...

   Haha

   Da, il pot obliga.

   In text spuneti ca nu stiu cine este infractor dovedit, fiind condamnat definitiv cu suspendare. Aici afirmati, ca orice om cu capul pe umeri, ca nu trebuie sa ai incredere in justitie.

   Va rog sa corelati!!! :) 

   Corelatia condamnarii lui Dragnea cu explicatia lui Ponta pentru cauza pierderii alegerilor - "Ei au furat mai mult" - ma face sa nu corelez experientele mele din justitie cu ale lui Dragnea.

   Si justitia independenta se foloseste de astfel de jocuri de interpretare.

   Se raporteaza la spiritul legii atat timp cat obiectivele pot fi atinse, altminteri raportarea se face la litera legii. :)

   Ponta s-a exprimat ca un tiriplici si nimic mai mult. O afirmatie stangace nu poate motiva un abuz al justitiei independente, si nici nu vad vreun motiv pentru care eu personal sa nu corelez atitudinea unei mafii de stat. In fond si micul golum a servit din plin mafia la care fac referire. 

   Am convingerea ca alegerile sint manipulate la greu, nu am nici un fel de incredere ca alesii corespund preferintelor exprimate ale electoratului, astfel ca nu am cercetat independent daca Dragnea ar fi nevinovat; mi se pare pur si simplu inutil.

   Cand depistati un Gollum? Descrierea de mai sus este doar un „headline” si aceste persoane sunt cei mai buni candidati pt postura de Gollum. Insa tradarea poate veni de unde nu ne asteptam, mai ales ca investim incredere in acele persoane.

   Cum procedati? Daca avem cap, nu ne incredem in persoane dubioase. Si daca avem si mai mult cap, taiem capul Gollum-ului odata ce l-am prins asupra faptului, in ciuda statutului de victima pe care il pretinde. Lipsa unei atitudini intelegatoare este o reactie normala de precautie impotriva acestei creaturi. 

   Daca acesta a ajuns in stadiul final si a obtinut ce a vrut de la tine, va renunta la orice mascarada si isi va da in vileag atitudinea sa reala fata de tine. Se va lepada de tine, te va scuipa in cap si se va [...] pe mustrarile tale. In ambele cazuri, prins sau neprins, va incerca sa linisteasca apele printr-un „hai sa discutam, sa ne intelegem etc.” pt a evita o eventuala vendeta din partea ta. In cazul din urma, esti cu banii luati si [...]in cur, iertarea este asteptata de la tine ca o ultima dovada ca esti un fraier absolut 

  Aveti perfecta dreptate - nu este incriminatoare prietenia cu dl SIMA. Devastatoare este deprinderea dlui PREDOIU de a minti !? Eu si alti liberali cu multa vechime in PNL nu putem intelege cum a fost/este posibil ca dns GORGHIU si dl IOHANNIS l-a acceptat pe dl PREDOIU prin preajma lor !? Cred cu este prima data in istoria PNL-ului când nu suntem in stare sa propunem cu candidat serios/credibil !? Este surprinzator ca publicatia dvs, nu a facut nicio referire la implicarea dlui PREDOIU si a familiei sale )Calin ZAMFIRESC, socru, si Arin SRANESCU, nas, in falimentul controversat al Bancii Religiilor !?

  1. Matale și cu alți liberali cu vechime l-ați inventat pe Predoiu, care a fost ministru de justiție bunișor in guvernul Tăriceanu!

   Apoi, ce mari si deosebite personalitati sunt Iohannis sau Gorghju?!?

   Ca aluat moral si uman sunt din aceeași familie, ba chiar Predoiu are un plus. 

   Aveti perfecta dreptate. Dl PREDOIU a fost „inventat” de cuplul Patriciu-Melescanu, la sfatul/interventia dlui Valeriu STOICA (un alt fals liberal). Dl TARICEANU nu l-a agreat niciodata pe dl PREDOIU.

   Dl PREDOIU a dovedit ca nu este cat de cat serios nici in politica. Din liberal convins s-a transformat in sluga obedienta a dlui BASESCU, iar acum se declara partizan convins al programului dlui IOHANNIS de modernizare a Romaniei ! Rusinoasa consecventa politica ! 

   Aveti perfecta dreptate ca dl IOHANNIS si dna GORGHIU nu sunt personalitati deosebite, Regretam ca domniile lor se considera liberali !?  

   Nu impartasesc parerea dvs, ca dl PREDOIU „are un plus” fata de dl IOHANNIS si dna GORGHIU ! Un om care minte nu poate fi acceptat intr-o societate cat de cat normala/civilizata !  

   Nu mai vorbesc de faptul ca familia sa a fost/este implicata in dosarul privind falimentul controversat al Bancii Religiilor ! Astept cu nerabdare sa se faca publica modalitatea prin care s-a reusit suspendarea urmaririi penale a familiei dlui PREDOIU in dosarul BIR imediat dupa ce a fost numit de dl BASESCU in functia de ministru al JUSTITIEI !?

   O fi fost vorba de vreo interventie protectoare din parteal dlui BASESCU in aceasta scandaloasa operatiune ?! 

  Păi, Robert Turcescu nu este gravid cu un securist, decît dacă este autosexual.

  Marturisesc ca am ras cu pofta, ceea ce se intampla destul de rar citind presa romaneasca. 

  Ceva care mi-a sarit in ochi pag 12 colt stanga, pantofi; si nu numai.

  1. CA NICIODATA ACUMA ESTE EXAMENUL,EXAMENELOR SLEGATORILOR DIN CAPITALA.

   Are si altceva Oil Terminal- Constanta pag 22 ... este si sus al treilea chenar.

   Iti recomand sa mergi sa cumperi ziarul de azi, neaparat! 

  Kanal D ora 19, a mers in Gara de Nord a trebuit sa plateasca toaleta da in judecata cere 100 000 ron. Bravo lui. Sa nu ii doneze.

  In Gara din Cluj e la fel. In Autogara Beta  

  din Cluj la fel, gari mai mici la fel pretul scade. Am platit, fara sa ma gandesc, dar are dreptate mai demult nu se platea.

  Cred ca oricine poate sa dea in judecata Cfr-ul si castiga, bilet de tren, bilet Wc si face bani pe ideea unui "tanar". 

  1. Ce legatura are cu subiectul minciunilor candidatilor la primarie?

   Pinochio

  Stimate domnule MAKE,

  Va adresez sincere felicitari pentru acest articol. 

  In calitatae mea de vechi, foarte vechi/imbatranit liberal - mostenitor/urmas al unei familii de liberali bratienisti - sunt nevoit sa recunosc ca impartasesc pe deplin parerea dvs. potrivit cariea ”NU VAD DE CE NE-AR INTERESA (n.n. cine va fi primar general al Capitalei) DE VREME CE PRESEDINTELE IOHANNIS NU SE GANDESTE SA DEMISIONEZE DUPA CE A INCASAT NECUVENIT ATATA AMAR DE CHIRIE...PENTRU CASA:::PE CARE NU AVEA DREPTUL SA O DETINA”. 

  Aveti perfecta dreptate ! 

  Regret ca nu voi avea un Paste fericit ! 

  Nu numai multi prieteni (majoritatea liberali convinsi) dar si membrii familiei mele sunt tristi/dezamagiti de lipsa de maturitate politica a actualei conduceri a PNL-ului (n.n. nu-i am in vedere pe fostii membri ai PDL-ului - de la acestia nu astept decat ca plece pe drumul lor, sa nu mai maculeze prestigiul/credibilitatea martirilor liberalismului romanesc).

  Este rusinos ca liberalii autentici (dl IOHANNIS nu are nicio legatura cu liberalismul romanesc) nu reusesc sa propuna un candidat credibil pentru functia de primar general al Capitalei Romaniei !  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Crypto

Supliment dedicat pieţei monedelor digitale
Dezbaterea online “Exporturile, în primul rând!”
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
BITCOIN ROMANIA

Curs valutar BNR

05 Mar. 2021
Euro (EUR)Euro4.8831
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0924
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4065
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6478
Gram de aur (XAU)Gram de aur223.0612

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
Concurs de idei de afaceri inovative ”Money is Funny” – ÎNSCRIERI
www.hipo.ro
HackITall2
Women Professionals in the Automotive Industry
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro