Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

Carrefour România asigură alimente pentru spitalele aflate în prima linie în lupta cu Covid-19

M.I.
Companii /

Carrefour România asigură alimente pentru spitalele aflate în prima linie în lupta cu Covid-19

Carrefour România a răspuns necesităţii de hrană şi asigură spitalelor din ţară, care tratează pacienţii infectaţi cu Covid-19, alimentele necesare pe parcursul următoarei luni, atât pentru personalul medical, cât şi pentru pacienţi, potrivit unei informări publicate pe site-ul Ministerului Sănătăţii, transmite Agerpres.

În acest moment, Spitalul clinic de boli infecţioase Constanţa, Spitalul clinic de boli infecţioase şi pneumoftizologice Victor Babeş Craiova şi Spitalul clinic de boli infecţioase Victor Babeş Timişoara se află pe lista centrelor medicale ce vor primi alimente, la recomandarea Ministerului Sănătăţii.

"Personalul nostru medical este demn de toată lauda şi demonstrează, o dată în plus, dedicare şi înalt profesionalism, în aceste zile în care jurământul lui Hipocrate este atât de greu încercat. Mulţumim pe această cale companiilor private care arată solidaritate faţă de situaţia actuală", a declarat Victor Costache, ministrul Sănătăţii.

La rândul său, CEO Carrefour România, Jean Richard De Latour, susţine că toţi cei care se află în linia întâi în lupta împotriva COVID-19 au nevoie de grijă şi ajutor.

"Cei care se află astăzi în linia întâi în lupta împotriva Covid-19 - cadre medicale, asistenţi, personal de suport - au, la rândul lor, nevoie de grijă şi ajutor. Vrem să le acordăm sprijin pentru a face faţă zi de zi situaţiilor solicitante. Iar pacienţilor, toate încurajările, împreună cu susţinerea pe care vrem să le-o oferim printr-o alimentaţie corespunzătoare", a declarat CEO Carrefour România.

Spitalele vor primi din partea Carrefour România alimentele necesare unei alimentaţii adecvate, conform solicitărilor primite de la unităţile sanitare menţionate anterior, se precizează în comunicat.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS