Abonament gratuit
Videoconferinţa “Energia în priză”Videoconferinţa “Energia în priză”

Carrefour România asigură alimente pentru spitalele aflate în prima linie în lupta cu Covid-19

M.I.
Companii /

Carrefour România asigură alimente pentru spitalele aflate în prima linie în lupta cu Covid-19

Carrefour România a răspuns necesităţii de hrană şi asigură spitalelor din ţară, care tratează pacienţii infectaţi cu Covid-19, alimentele necesare pe parcursul următoarei luni, atât pentru personalul medical, cât şi pentru pacienţi, potrivit unei informări publicate pe site-ul Ministerului Sănătăţii, transmite Agerpres.

În acest moment, Spitalul clinic de boli infecţioase Constanţa, Spitalul clinic de boli infecţioase şi pneumoftizologice Victor Babeş Craiova şi Spitalul clinic de boli infecţioase Victor Babeş Timişoara se află pe lista centrelor medicale ce vor primi alimente, la recomandarea Ministerului Sănătăţii.

"Personalul nostru medical este demn de toată lauda şi demonstrează, o dată în plus, dedicare şi înalt profesionalism, în aceste zile în care jurământul lui Hipocrate este atât de greu încercat. Mulţumim pe această cale companiilor private care arată solidaritate faţă de situaţia actuală", a declarat Victor Costache, ministrul Sănătăţii.

La rândul său, CEO Carrefour România, Jean Richard De Latour, susţine că toţi cei care se află în linia întâi în lupta împotriva COVID-19 au nevoie de grijă şi ajutor.

"Cei care se află astăzi în linia întâi în lupta împotriva Covid-19 - cadre medicale, asistenţi, personal de suport - au, la rândul lor, nevoie de grijă şi ajutor. Vrem să le acordăm sprijin pentru a face faţă zi de zi situaţiilor solicitante. Iar pacienţilor, toate încurajările, împreună cu susţinerea pe care vrem să le-o oferim printr-o alimentaţie corespunzătoare", a declarat CEO Carrefour România.

Spitalele vor primi din partea Carrefour România alimentele necesare unei alimentaţii adecvate, conform solicitărilor primite de la unităţile sanitare menţionate anterior, se precizează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS

Curs valutar BNR

25 Sep. 2020
Euro (EUR)Euro4.8750
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1874
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5137
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3319
Gram de aur (XAU)Gram de aur251.0994

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
CEZ România
Smart City România
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Balinesse Spa
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie