Cartel Alfa cere Guvernului să se implice în stoparea închiderii ALRO

G.B
Companii / 06 ianuarie

Cartel Alfa cere Guvernului să se implice în stoparea închiderii ALRO

În contextul situaţiei create pe fondul creşterii preţurilor la energie şi gaze naturale, sindicatele din cadrul SC ALRO SA organizează astăzi, acţiuni de protest în faţa Prefecturii Slatina, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, reprezentanţii Confederaţiei Naţionale Sindicale Cartel ALFA îşi exprimă sprijinul faţă de sindicatele din cadrul ALRO în efortul acestora pentru păstrarea locurilor de munca şi a tuturor drepturilor angajaţilor SC ALRO SA.

"Atragem din nou atenţia factorilor de decizie că odată închise procesele de producţie, fie şi parţial, redeschiderea lor este extrem de costisitoare. Astfel, dacă nu se găsesc rapid soluţii pentru continuarea activităţii, locurile de muncă pierdute au toate şansele să rămână pierdute, cu toate consecinţele ce decurc de aici: sărăcie şi şomaj, pierderea de competenţe formate, efecte economice în lanţ în regiune." a declarat Bogdan Hossu, preşedintele CNS Cartel ALFA.

"Situaţia în care se află ALRO Slatina, ca şi multe alte întreprinderi din România, este doar parţial determinată de factori globali de pe piaţa de energie, fiind în schimb consecinţa directă a unor măsuri şi politici adoptate fără o cosultare reală cu reprezentanţii participanţilor la procesul de producţiei, sindicate şi patronate."

CNS Cartel ALFA cere Guvernului să se implice de urgenţă în stoparea închiderii SC ALRO SA Slatina, în identificarea şi adoptarea de măsuri care să protejeze economia în contextul evoluţiei preţurilor la energie, menţionează sursa citată.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Cartel Alfa si BNS au inchis toata industria in Romania. Niste tradatori liderii lor, de 30 de ani stau cocotati la putere si au vandut miscarea sindicala. Stati linistiti nu vor face nimic pentru voi cei de la Alro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Electromagnetica

Curs valutar BNR

28 Ian. 2022
Euro (EUR)Euro4.9459
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4424
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7699
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9485
Gram de aur (XAU)Gram de aur255.4065

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro