Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

CASA ALBĂ:Trump "nu are vreo problemă" cu publicarea completă a raportului Mueller

I.M.
Internaţional /

Donald Trump

Donald Trump

Preşedintele american Donald Trump nu are vreo problemă cu publicarea completă a raportului Mueller cu privire la ancheta rusă, a anunţat astăzi Casa Albă.

"Cred că preşedintele nu are vreo problemă cu asta. El este mai mult decât fericit ca tot ceea ce ţine de această problemă să fie făcut public, pentru că el ştie exact ce s-a întâmplat şi ce nu s-a întâmplat şi, sincer, întreaga Americă o ştie de-acum", a declarat la NBC News o purtătoare de cuvânt a Executivului, Sarah Sanders.

Secretarul american al Justiţiei Bill Barr a publicat ieri un rezumat de patru pagini al raportului procurorului special Robert Mueller care îndepărtează orice complicitate între echipa de campanie din 2016 a lui Donald Trump şi Rusia, însă raportul rămâne confidenţial, scrie News.ro.

Rusia ar fi foarte fericită ca relaţiile sale cu Statele Unite să se îmbunătăţească, a dat asigurări senatorul Constantin Kosacev, după publicarea în Statele Unite a unei sinteze a anchetei cu privire la o presupusă complicitate între echipa de campanie a lui Trump şi Moscova.

Procurorul special Robert Mueller, care a anchetat aproape doi ani, nu a descoperit vreo probă a unei asemenea complicităţi în timpul campaniei în vederea alegerilor prezidenţiale americane din 2016, însă nu s-a pronunţat cu privire la o eventuală obstrucţionare a justiţiei de către locatarul Casei Albe.

"În orice caz, există o oportunitate de a redefini multe lucruri în relaţiile noastre. Rămâne de văzut dacă Trump va îndrăzni să o facă. Noi suntem, bineînţeles, pregătiţi", a declarat Kosacev, preşedintele Comisiei pentru Afaceri Xxterne din cadrul Consiliului federaţiei (Camera superioară a Parlamentului rus), conform News.ro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS