CĂTĂLIN DRULĂ: "Cheltuielile USR pentru campania electorală au fost de 4,5 milioane lei"

I.M.A.
Politică /

Cătălin Drulă (Sursă foto: Twitter)

Cătălin Drulă (Sursă foto: Twitter)

USR a cheltuit în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale aproximativ 4,5 milioane de lei, majoritatea provenind din împrumuturi, donaţii, cotizaţii, a declarat, miercuri, deputatul Cătălin Drulă, şeful campaniei candidatului Alianţei USR PLUS, Dan Barna, transmite Agerpres.

"Cheltuielile USR au fost de 4,5 milioane de lei, aproximativ sub un milion de euro, dintre care 3 milioane de lei pentru campania centrală, 1,5 milioane de lei pe campania filialelor. Din suma aceasta, vasta finanţare este privată, adică cotizaţii, împrumuturi, donaţii, şi o mică parte - 50.000 lei, dacă nu mă înşel, din fonduri publice. Deci suma pe care o vom cere înapoi este de 4.450.000 lei, aproximativ", a precizat Drulă, la o conferinţă de presă.

Întrebat în legătură cu reducerea subvenţiilor acordate de la buget pentru partide, liderul USR, Dan Barna, a spus că trebuie făcute mai multe analize şi nu poate încă să se pronunţe, potrivit sursei citate.

"Este o discuţie pe care am avut-o şi în etapa de semnare a acordului politic cu premierul Ludovic Orban. Nu am stabilit un anumit procent. A rămas subiectul să fie discutat după alegerile prezidenţiale. Să ne aşezăm la masă, să vedem ce tipuri de cheltuieli au existat. (...) Nu am o cifră la momentul de faţă", a explicat Barna.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Business Card
BTPay
e-distribuţie
Cotnari
daccaworking.ro
parmafood
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS